Σε ειρηνική παρουσία στο Δ.Σ. Βόλου καλεί η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ) καλεί τους πολίτες του Βόλου σε μια ειρηνική παρουσία ...


Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ) καλεί τους πολίτες του Βόλου σε μια ειρηνική παρουσία στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου στις 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε:
Η Δημοτική Αρχή Βόλου έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο με την κατάθεση μήνυσης εναντίον του μέλους της ΠΠΜ Μάρκου Βαξεβανόπουλου, τη σύλληψή του και την παραπομπή του στο αυτόφωρο.
Η αιτία, κατά τη γνώμη μας, είναι για να μη φανεί η απροθυμία της Δημοτικής Αρχής να συζητηθεί  στο Δημοτικό Συμβούλιο το μεγάλο πρόβλημα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ που θα υπονομεύσει την υγεία των πολιτών της πόλης του Βόλου. Να μη αποκαλυφθεί ακόμα η πρόθεση του Δήμου Βόλου να παρασκευάζει SRF στο ΧΥΤΑ το Βόλου, το οποίο προφανώς θα πωλείται στην ΑΓΕΤ και θα επιστρέφει στους πολίτες του Βόλου ως καρκίνος!
Χθες λοιπόν η παρουσία πλήθους πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο με αίτημα να τους δοθεί ο λόγος, το πολύ για πέντε λεπτά, να αναπτύξουν το αίτημά τους για ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της ΑΓΕΤ, συνάντησε την άρνηση του Προέδρου κ. Μουλά και της ομάδας πλειοψηφίας, οι οποίοι και αποχώρησαν τρεις φορές και τελικά διέκοψαν τη Συνεδρίαση με αστείες προφάσεις, κατεβάζοντας μάλιστα το γενικό διακόπτη και βυθίζοντας στο σκοτάδι το Δημαρχείο Βόλου, το οποίο ίσως υποκρύπτει κάποιο συμβολισμό!  Ήταν φαίνεται προτιμότερο να ματαιωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο αντί να δοθεί ο λόγος σε εκπροσώπους των παρόντων πολιτών, για πέντε λεπτά, για να αναπτύξουν το αίτημά τους!
Όλα αυτά δείχνουν ότι η Δημοκρατία και το δικαίωμα λόγου είναι άγνωστα για την παρούσα Δημοτική Αρχή, ενώ άλλες προσφιλείς μέθοδοι, μηνύσεις και δικαστικές διώξεις κατά πολιτών είναι το πραγματικό της πρόσωπό.

Οι πολίτες πρέπει να δώσουν το παρόν τους σήμερα ειρηνικά στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στο Μάρκο Βαξεβανόπουλο, ο οποίος επιλεκτικά στοχοποιήθηκε από μια Δημοτική Αρχή που φαίνεται πως έχει διαζύγιο με τη Δημοκρατία. Φαινόμενο που δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε στη δημοκρατική πόλη του Βόλου.

Related

ΒΟΛΟΣ 4101608788482193892

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item