Εργασίες για την αντικατάσταση του καταθλιπτικού αγωγού στον Βόλο (εικόνα)

Εργασίες αντικατάστασης του καταθλιπτικού αγωγού στην παραλία του Βόλου, κοντά στα Ψαράδικα γίνονται από τη δημοτική αρχή Βόλου, η οποί...


Εργασίες αντικατάστασης του καταθλιπτικού αγωγού στην παραλία του Βόλου, κοντά στα Ψαράδικα γίνονται από τη δημοτική αρχή Βόλου, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
Κόντρα σε πραγματικές αντιξοότητες, αλλά και…τεχνητές (κοινώς ρουφιάνους) η Δημοτική Αρχή του Βόλου δίνει νυχθημερόν τη μάχη σε όλα τα σημεία και τα «μέτωπα» της πόλης, προκειμένου να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό και με τις λιγότερες δυνατές λειτουργικές παρενέργειες  τα μεγάλα έργα, που θα αλλάξουν την όψη της και θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Και ενώ οι εκπρόσωποι της οπισθοδρόμησης και της μιζέριας σύμβουλοι διαφόρων μειοψηφιών προσπαθούν να ακυρώσουν το έργο που επιτελείται προκαλώντας αντιδράσεις και εκμεταλλευόμενοι την καλή προαίρεση κάποιων συμπολιτών, η Δημοτική Αρχή σε στενή και εποικοδομητική συνεργασία των υπηρεσιών και των στελεχών της με τους αναδόχους «τρέχουν» τα έργα.  

Στη φωτογραφία, που λήφθηκε απόψε, αποτυπώνεται η πρόοδος των εργασιών αντικατάστασης του καταθλιπτικού αγωγού από το αντλιοστάσιο Α2 στον περίβολο του πάρκινγκ του λιμένα έως τον συλλεκτήρα  στην γωνία  της Παπαδιαμάντη. Να σημειωθεί ότι για να μην διαταραχθεί και διακοπεί η κυκλοφορία στην λεωφόρο Λαμπράκη ο αγωγός τοποθετήθηκε με υπόγεια διάτρηση.

Related

ΒΟΛΟΣ 8367102030708607306

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item