Παπατόλιας: Εκτεθειμένος ο Υπουργός Κοντονής για την ανοχή στον Αχιλλέα Μπέο

Διμέτωπη επίθεση εξαπολύει σήμερα με δήλωσή του ο Απόστολος Παπατόλιας. Ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου και πρώην Νομάρχης Μαγνησίας επιτίθε...


Διμέτωπη επίθεση εξαπολύει σήμερα με δήλωσή του ο Απόστολος Παπατόλιας. Ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου και πρώην Νομάρχης Μαγνησίας επιτίθεται εναντίον του Αχιλλέα Μπέου με αφορμή τα έκτροπα στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Πανθεσσαλικού την Κυριακή, αλλά αφήνει και σαφείς αιχμές προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή για… "υποπτη" ανοχή! 

Ολόκληρη η δήλωσή του αναφέρει:
"Για να αντιληφθούν ορισμένοι τις ειδικές συνθήκες «πολιτικού πολιτισμού» που επικρατούν στο Βόλο... Η δε ανοχή που επιδεικνύει η επίσημη Πολιτεία προς το πρόσωπο του σε αργία πρώην δημάρχου Αχιλλέα Μπέου είναι από ύποπτη έως εξοργιστική. Και επειδή δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου, οι «αιχμές» μου αφορούν εξίσου και το σημερινό υπουργό Δικαιοσύνης, και παλιό σύντροφό μου στο Ρήγα Φεραίο, Σταύρο Κοντονή. Γιατί αλήθεια οι αρμόδιοι υπουργοί αγνοούν τις επανειλημμένες παρεμβάσεις και τα διαδοχικά ερωτήματα του βουλευτή Μαγνησίας κ. Μάκη Μπαλή για την κατ’ εξακολούθηση παραβίαση των περιοριστικών όρων (περί απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα)που έχουν επιβληθεί στο Μπέο, γεγονός που πιστοποιείται αβίαστα με τη συνεχή παρουσία του και τα παντοειδή επεισόδια που προκαλεί στους αγωνιστικούς χώρους; Γνωρίζουν άραγε οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης ότι έτσι καλλιεργείται στους πολίτες η αίσθηση όχι μόνο της απάθειας, αλλά και της συνενοχής απέναντι σε φαινόμενα εκφασισμού και υπονόμευσης της δημοκρατικής μας συνείδησης; Αναρωτιόμαστε όλοι: Ως πότε θα «επιβιώνει» ο Μπέος χάρη στην ανεπαρκή λειτουργία του πολιτικο-δικαστικού μας συστήματος; Πότε θα αντιληφθούν, όσοι έχουν την ευθύνη των σχετικών κυβερνητικών και δικαιοδοτικών λειτουργιών, ότι το Κράτος Δικαίου οφείλει να ορθώσει ένα «τείχος» απέναντι στο Μπέο, περιφρουρώντας τη νομιμότητα και τη δημοκρατία; Πότε επιτέλους θα βάλουν ένα τέλος στον κατήφορο, επιβάλλλοντας μια «υγειονομική ζώνη» γυρω απ’ τον έκπτωτο δήμαρχο, αντίστοιχη με αυτή που επιβλήθηκε στη Χρυσή Αυγή; Όσο καθυστερούν, εκτίθενται. Και μαζί τους πλήττονται και οι συστατικές αρχές και αξίες της πολιτικής οικογένειας που εκπροσωπούν…"

Related

ΒΟΛΟΣ 8199921059227807068

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item