Δήμος Βόλου: Σκανδαλώδης απόφαση Ντίτορα για την Καραμπατζάκη

Ο Δήμος Βόλου με ανακοίνωσή του καταγγέλει για άλλη μία φορά την απόφαση του Νίκου Ντίτορα να "παγώσει", προσωρινά μέχρι να ε...


Ο Δήμος Βόλου με ανακοίνωσή του καταγγέλει για άλλη μία φορά την απόφαση του Νίκου Ντίτορα να "παγώσει", προσωρινά μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, το έργο της οδού Καραμπατζάκη.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
Με την χωρίς όριο ασυνειδησία, και φυσικά χωρίς την παραμικρή αιδώ, ο τερατώδης προπαγανδιστικός μηχανισμός, που συγκροτούν συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (;), πάντα στην υπηρεσία των γνωστών πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων της διαπλοκής, συνεχίζει να διαστρεβλώνει την αλήθεια και να επιχειρεί την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση των πολιτών του Βόλου.
Τελευταίο κρούσμα η προσπάθεια να εμφανιστεί στην κοινή γνώμη εκτεθειμένη η Δημοτική Αρχή γιατί δήθεν ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ακύρωσε απόφασή της, εν προκειμένω για την οδό Καραμπατζάκη, σαν παράνομη!
Η μόνη αλήθεια είναι ότι, και δυστυχώς για το αξίωμά του, ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Νίκος Ντίτορας, αποδεικνύεται το μακρύ χέρι του κομματικού μηχανισμού της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ και των πολιτικών καρτούνς που την αποτελούν, στη λειτουργία της αυτοδιοίκησης, αφού μια πρωτοφανή, απαράδεκτη και ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ απόφασή του ακυρώνει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, εν προκειμένω για το έργο της Καραμπατζάκη, όχι γιατί την έκρινε παράνομη εξετάζοντας την ως προς την ουσία, αλλά λόγω «εκκρεμοδικίας», επειδή δηλαδή κάποιοι σύμβουλοι και κάτοικοι προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ασφαλώς πρόκειται για σκανδαλώδη απόφαση, που προφανώς εξυπηρετεί εξωθεσμικές…επιθυμίες!

Παρά ταύτα η Δημοτική μας Αρχή, επειδή ακριβώς σέβεται τους θεσμούς, αποδέχεται την απόφαση αυτή, αν και τη θεωρεί τουλάχιστον απαράδεκτη και άστοχη. Ωστόσο θα πρέπει όλοι να κατανοήσουν, εντολείς και ενεργούμενα, ότι η βούλησή μας να αλλάξουμε σελίδα σε αυτή την πόλη και να την οδηγήσουμε και πάλι στην ανάπτυξη και τη δημιουργία, μακριά από το σκοτινό και θλιβερό παρελθόν που την είχαν καταδικάσει τα διάφορα οργανωμένα και διαπλεκόμενα συμφέροντα, δεν κάμπτεται και δεν ακυρώνεται. Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με μοναδικό, αποκλειστικό, γνώμονα τα συμφέροντα της πόλης και των δημοτών και όχι μεμονωμένων προσώπων και ολιγάριθμων ομάδων με ιδιοτελή συμφέροντα.

Related

ΒΟΛΟΣ 5523192682138818998

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item