Τον Πειραιά υποδέχεται στον Βόλο ο Ολυμπιακός στο ΕΑΚ

  Τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό Πειραιώς υποδέχεται την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12.00  στο ΕΑΚ Βόλου στα πλαίσια της 4 ... Τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό Πειραιώς υποδέχεται την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 
στο ΕΑΚ Βόλου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών . 

  Μετά την βαριά  ήττα στη Λευκάδα , τα κορίτσια μας θα προσπαθήσουν απέναντι στον πρωταθλητή να είναι ανταγωνιστικά και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό . Στη προσπάθεια αυτή ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών τόσο με την Άνα Ταντουρόφσκα , που αποκόμισε ένα ράγισμα στα πλευρά από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όσο και με 
την αρχηγό Νίκη Ζέρβα και τη Ραφαέλα Σουλτάνη.  

  Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας . Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο , γι΄αυτούς ,  χώρο .

  Στον αγώνα , όπως και σε όλους τους αγώνες , τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών , έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών , που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα .

  Πριν την έναρξη του αγώνα θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλητή της Α2 Γυναικών στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους ενώ αναμνηστική πλακέτα θα απονεμηθεί και στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στην αρχηγό της  Εθνικής ομάδας Εβίνα Μάλτση .


  Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους , ενισχύοντας τα , βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .     

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 3459031731207941757

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item