Μπέος: Έρμαιο μίας χούφτας αλητών ο Ολυμπιακός Βόλου

Με μία δήλωσή του ταράζει τα νερά στο τοπικό ποδόσφαιρο ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, επιτιθέμενος σε μία μικρή ομάδα φιλάθλ...


Με μία δήλωσή του ταράζει τα νερά στο τοπικό ποδόσφαιρο ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, επιτιθέμενος σε μία μικρή ομάδα φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και στην σημερινή διοίκηση της ομάδας, την οικογένεια Μποτσιβάλη.
Στη δήλωσή του αναφέρει:
Με τα όσα απαράδεκτα σημειώθηκαν στο σημερινό αγώνα στο Πανθεσσαλικό οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου κατάλαβαν το λόγο γιατί η ιστορική τους ομάδα κατάντησε να έχει πρόεδρο τον Μποτσιβάλη και έχει οδηγηθεί σε απαξίωση!
Η ιστορική ομάδα την οποία υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις, της προσέφερα ακόμα και την προσωπική μου ελευθερία και ευχαριστώ το Θεό που τελικά μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου και να μην καταστραφώ, βρίσκεται σήμερα έρμαιο μιας χούφτας αλητών, που ναι μεν οι ίδιοι τελείωσαν, αλλά δυστυχώς τη συμπαρασύρουν μαζί τους. Και πως αλλιώς δηλαδή να συνέβαινε όταν δεν έχουν μάθει να σέβονται ανθρώπους που προσέφεραν είτε σαν ποδοσφαιριστές, είτε σαν παράγοντες;
Με όλα όσα κάνουν δίκαια παίρνουν αυτό που τους αξίζει, δηλαδή την οικογένεια Μποτσιβάλη. Η παρακμιακή τους πορεία δεν έχει επιστροφή και όλοι αυτοί είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι και υπόλογοι γι αυτό.
Εφθασαν στο σημείο να βρίζουν χυδαία τη μάνα του Ακη Πέτρου, επαγγελματικού στελέχους της μεγάλης πλέον ομάδας του «Βόλος» ΝΠΣ και που στο παρελθόν τίμησε τη φανέλα του ιστορικού, δυστυχώς μόνο ιστορικού πια, Ολυμπιακού Βόλου. Αυτή είναι η μόνη, πραγματική αλήθεια.

Related

Sticky 3308007098486795356

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item