Την οδύνη του για τους νεκρούς στην Αττική εκφράζει ο Αχιλλέας Μπέος

Την οδύνη του για την καταστροφή στην Αττική εκφράζει με προσωπικό του μήνυμα ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος: Συγκλονισμένος ...


Την οδύνη του για την καταστροφή στην Αττική εκφράζει με προσωπικό του μήνυμα ο σε αργία δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος:
Συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στην Δυτική Αττική, εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη κυρίως για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν, αλλά και γενικότερα για τις καταστροφές που υπήρξαν. Δυστυχώς, και όσοι ασχολούμαστε με την αυτοδιοίκηση το γνωρίζουμε καλά, από λάθη και παραλείψεις της Πολιτείας τέτοιους κινδύνους αντιμετωπίζουν δεκάδες ή και εκατοντάδες περιοχές ανά τη χώρα. Απλώς χθες η τραγωδία «έτυχε» να εκτυλιχθεί εκεί.
Κάνω έκκληση προς τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να μην μείνουν για μια ακόμη φορά σε διαπιστώσεις και ευχολόγια, αλλά να προχωρήσουν σε γενναίες αποφάσεις και μέτρα που θα δώσουν λύσεις, ώστε να αποφύγουμε ανάλογες καταστροφές στο μέλλον. Μπαζωμένα ρέματα, ελλιπή ή και ανύπαρκτα αντιπλημμυρικά έργα, οδηγούν σε τέτοιας έκτασης τραγωδίες και δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και την ευχή στους συναδέλφους της αυτοδιοίκησης, οι περιοχές των οποίων πλήγηκαν, να βρουν τη δύναμη να ανταποκριθούν στην κρισιμότητα των περιστάσεων..

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 5563510759708081177

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item