Χαυτούρας εναντίον επικριτών του: Εγώ δεν ψάχνω δουλειά στο ΠΑΣΟΚ, άλλοι ψάχνουν!

Ενοχλημένος από όσα δήλωσαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, αλλά και απί της δημοσιογραφική κριτική μίας μικρής μερίδας συντακτών είναι...Ενοχλημένος από όσα δήλωσαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, αλλά και απί της δημοσιογραφική κριτική μίας μικρής μερίδας συντακτών είναι ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών Βόλου και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χαυτούρας.
Το μεσημέρι μίλησε στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη και στην εκπομπή "Παράθυρο στη Θεσσαλία" του ASTRA δηλώνοντας πως "όλα αυτά είναι μία μαύρη προπαγάνδα, που αναδεικνύει το σάπιο κομματικό κατεστημένο, το οποίο έκανε κακό σε πολλά κόμματα. Εγώ κ. Μαρέδη δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και πάντα κυνηγάω την εΛπίδα για τον λαό. Δεν έχω συστρατευθεί με τον Μπέο. Ρίχνουν λάσπη, επειδή ψάχνουν δουλειά μέσα από την πολιτική. Εγώ δεν ψάχνω για δουλειά, ούτε για προσωπική εξέλιξη. Δε με νοιάζουν, ας ρίξουν όση λάσπη θέλουν."
Ο κ. Χαυτούρας μεταξύ άλλων δήλωσε οτι στην εσωκομματική διαδικασία της Κεντροαριστεράς πρόκειται να στηρίξει την Φώφη Γεννηματά.

Δείτε το βίντεο:


Related

Sticky 4100876257118788924

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item