Δήμος Βόλου: Δεν έχουμε σχέση με τη βράβευση Χουντικού Δημάρχου

Η δημοτική αρχή Βόλου με ανακοίνωση της ξεκαθαρίζει πως ουδεμία σχέση έχει με τη βράβευση πρώην Δημάρχου Βόλου, ο οποίος ήταν διορισμένο...


Η δημοτική αρχή Βόλου με ανακοίνωση της ξεκαθαρίζει πως ουδεμία σχέση έχει με τη βράβευση πρώην Δημάρχου Βόλου, ο οποίος ήταν διορισμένος από την Δικτατορία. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: 
Αναφορικά με το θόρυβο που προκλήθηκε σχετικά με την βράβευση του πρώην, διορισμένου από τη Χούντα, Δημάρχου, δικηγόρου κ. Παπαθανασίου οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ουδεμία συμμετοχή ή εμπλοκή έχουμε ως Δήμος Βόλου στην όλη διοργάνωση και για το λόγο αυτό άλλωστε δεν πρόκειται να εκπροσωπηθούμε σε αυτή.
Η απόπειρα ανάμειξής μας έγινε με τρόπο αυθαίρετο, χωρίς καμιά προηγούμενη συνεννόηση, και γι αυτό εκφράζουμε την αγανάκτηση και την οργή μας και περιμένουμε από τους φορείς, που για δικούς τους λόγους, που δεν μας αφορούν, προχώρησαν στη ενέργεια αυτή να αποκαταστήσουν την ηθική τάξη και νομιμότητα.
Η Δημοτική μας Αρχή παραμένει σταθερά προσηλωμένη στις Αρχές και τις Αξίες της Δημοκρατίας, υπέρ της οποίας οφείλουμε να μαχόμαστε έμπρακτα και όχι με αυτάρεσκες και κούφιες, χωρίς αντίκρισμα, δηλώσεις.

Related

ΒΟΛΟΣ 2422747253380679196

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item