Δήμος Βόλου: Οι μάσκες έπεσαν

Από τη δημοτική αρχή Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:  Ηταν τόσο μεγάλο και έντονο το ενδιαφέρον τους για το θέμα της καύσης των σκουπι...
Από τη δημοτική αρχή Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

Ηταν τόσο μεγάλο και έντονο το ενδιαφέρον τους για το θέμα της καύσης των σκουπιδιών, που οι ίδιοι επέβαλαν να συζητηθεί σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου, ώστε την ώρα της συνεδρίασης σηκώθηκαν και έφυγαν για να πάνε στην Καραμπατζάκη, όπου συνεργεία του Δήμου, σε υλοποίηση από μηνός ακόμα ληφθείσας απόφασης, προχωρούσαν σε μεταφύτευση δέντρων! Ο λόγος για τους συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, τα «ορφανά» του σκοτινού καθεστώτος και τους «Ζωικούς» και βέβαια τα μέλη της περίφημης Κίνησης Πολιτών, που απλώς για μια ακόμα φορά απέδειξαν τις πραγματικές τους προθέσεις και στοχεύσεις. 

Στοχεύσεις που μόνο στην εξυπηρέτηση των καλώς εννοούμενων συμφερόντων της κοινωνίας δεν αποσκοπούν, αλλά αποκλειστικά κατατείνουν σε μια συνεχή αρνητική και μίζερη στάση υπονόμευσης του έργου της Δημοτικής Αρχής.

Όσοι ενδεχομένως τους βλέπουν καλοπροαίρετα, δεν έχουν παρά να παρατηρήσουν τις δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο  που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αλλά και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και θα συνειδητοποιήσουν την αλήθεια. Οι ίδιοι είναι είτε σε κινητοποιήσεις για να έχουν το προνόμιο να σπαταλάνε το νερό, χωρίς να το πληρώνουν όπως όλοι οι πολίτες, είτε για να έχουν ιδιωτικό παρκινγκ στην Καραμπατζάκη και προσωπική αυλή (πάντα σε βάρος των κορόιδων, δηλαδή της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών) είτε για τα σκουπίδια, όπου απλώς δεν γνωρίζουν τι ζητούν (μέχρι ανάκληση άδειας της ΑΓΕΤ ζητούν από το Δήμο, δηλαδή να καταργήσει την κυβέρνηση και να αποφασίζει αυτός!)

Υποκινητές και ενορχηστρωτές οι ποικιλώνυμοι επαναστάτες της γιαλαντζί Αριστεράς, μαζί με τα ορφανά του σκοτινού καθεστώτος, που εκμεταλλεύονται τις αγνές προθέσεις αρκετών συμπολιτών, που δυστυχώς, ωστόσο, συνυπάρχουν με την ιδιοτέλεια και τις ανομολόγητες επιδιώξεις διάφορων επιτήδειων. Οι μάσκες, όμως, έπεσαν και οι πολίτες πλέον γνωρίζουν.

Η Δημοτική μας Αρχή έχει χρέος να μεριμνά και να δρα για τα συμφέροντα του συνόλου και όχι για τα μικροσυμφέροντα ομάδων ή προσώπων. Και έτσι θα συνεχίσει να λειτουργεί σε πείσμα της φασίζουσας λογικής ορισμένων που εν ονόματι της…Δημοκρατίας (της δικής τους) θέλουν να καταλύσουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Τη Δημοκρατία που θεμελιώδη αρχή έχει το αξίωμα ότι η πλειοψηφία κυβερνά και οι μειοψηφίες ελέγχουν. Όλα τα άλλα είναι θλιβερές, αν όχι και ύποπτες, σκοπιμότητες.

Related

ΒΟΛΟΣ 7567882415235375929

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item