Νέες ημερομηνίες και ώρες για την παράσταση « Η Μέθοδος Γκρόνχολμ»

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις της νέας παραγωγής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Βόλου «Η Μέθοδος Γκρόνχολμ», σε σ...


Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις της νέας παραγωγής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Βόλου «Η Μέθοδος Γκρόνχολμ», σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Γαλάτη. Οι ημερομηνίες και ώρες των επόμενων παραστάσεων στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής είναι οι εξής: 
Νοέμβριος: 24, 25 & 29/11: 9.15μμ  &   26 /11: 8μμ, 
Δεκέμβριος: 1, 2, 6, 8, 9, 13, 15, 16, 20, 21, & 22/12: 9.15μμ & 3, 10 & 17 /12 : 8μμ
Το ιδιαίτερης δύναμης κείμενο του βραβευμένου Καταλανού συγγραφέα Τζόρντι Γκαλθεράν κράτησε αμείωτη την αγωνία των θεατών από το πρώτο λεπτό μέχρι και το ανατρεπτικό φινάλε της παράστασης. Τα διλλήματα που βιώνουν οι τέσσερις πρωταγωνιστές διεκδικώντας με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, μια θέση διευθυντικού στελέχους μεγάλης εταιρίας, καθιστούν αυτό το «εργασιακό θρίλερ» όπως έχει χαρακτηριστεί κορυφαίο στο είδος του. Οι ισορροπίες ανατρέπονται συνεχώς και οι δυσάρεστες αποκαλύψεις στο πλαίσιο μιας απάνθρωπης διαδικασίας επιλογής προσωπικού είναι συνεχείς. 

Με μεγάλη μαεστρία τόσο το κείμενο του Γκαλθεράν, όσο και η προσέγγιση του σκηνοθέτη δημιουργούν ανάμικτα συναισθήματα για τους πρωταγωνιστές που κυμαίνονται από την απόλυτη αντιπάθεια μέχρι τον οίκτο. Το ερώτημα που προκύπτει αφορά στο τι είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν οι άνθρωποι στο βωμό της φιλοδοξίας και της επιτυχίας. Από την άλλη η εξουσία και ο έλεγχος έχουν όρια στο πλαίσιο του ανταγωνιστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος; Η απάντηση δεν είναι τόσο αυτονόητη όσο φαίνεται, όπως και τίποτε άλλο στην πλοκή της συγκεκριμένης παράστασης. 

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 3339550836051418052

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item