Δούλεψε η προπαγάνδα!

Στην υπόθεση της οδού Καραμπατζάκη, είναι πλέον εμφανές σε όλους, ότι δούλεψε η προπαγάνδα ενός συστήματος Μέσων Ενημέρωσης που έχουν επ...


Στην υπόθεση της οδού Καραμπατζάκη, είναι πλέον εμφανές σε όλους, ότι δούλεψε η προπαγάνδα ενός συστήματος Μέσων Ενημέρωσης που έχουν επιλέξει να αντιπολιτεύονται τη δημοτική αρχή του Βόλου.
Βέβαια, η δουλεία του Μέσου δεν είναι ούτε να στηρίζει την συμπολίτευση, ούτε την αντιπολίτευση, αλλά να βρίσκεται στη μέση, ασκώντας κριτική και δείχνοντας τη σωστή κατεύθυνση.
Στα επεισόδια λοιπόν της Καραμπατζάκη, κεντρικό ρόλο έπαιξαν 3-4 δημοσιογράφοι οι οποίοι μετέδιδαν ψευδείς ειδήσεις και παραποιούσαν την αλήθεια.
"Παραλίγο να θρηνήσουμε νεκρό" είπε ένας από αυτούς σε ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ η γυναίκα που λιποθύμησε, δεν συμμετείχε ούτε σε καμία αψιμαχία, ούτε σε καμία φασαρία, ούτε καν εκείνη την ώρα επικρατούσε ένταση… Απλώς… ζαλίστηκε, μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο και σε δύο ώρες επέστρεψε υγιέστατη στο σπίτι της!
Άλλη δημοσιογράφος μιλούσε για "καταστροφή της Καραμπατζάκη", ενώ δεν είχε ιδέα του σχεδίου και της προτεινόμενης παρέμβασης.
Τρίτος δημοσιογράφος, που δεν βρέθηκε καμία από τις 3 ημέρες στο σημείο των γεγονότων, ανέλυε επί ώρα τις εξελίξεις και περιέγραφε τα συμβάντα "σαν να ήταν εκεί", χωρίς φυσικά να έχει ιδέα της πραγματικότητας! 
Τελικά, έχουμε και τη δημοσιογραφία που μας αξίζει...

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 7941462858415329507

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item