ΚΚΕ: Η Δημοτική αρχή Βόλου παρέχει υπηρεσίες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Με μία ανακοίνωσή του το ΚΚΕ παρεμβαίνει στις εξελίξεις στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου σχετικά με το θέμα της καύσης RDF και SRF από την ΑΓ...

Με μία ανακοίνωσή του το ΚΚΕ παρεμβαίνει στις εξελίξεις στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου σχετικά με το θέμα της καύσης RDF και SRF από την ΑΓΕΤ.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
Η δημοτική αρχή Βόλου για άλλη μια φορά με την απαράδεκτη στάση της προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υλοποιώντας τις επικίνδυνες αποφάσεις της για την αδειοδότηση της καύσης των επικίνδυνων καρκινογόνων σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ, και προωθώντας τες παραπέρα με τα σχέδια για την παραγωγή SRF σε βάρος της υγείας των κατοίκων της πόλης. Κυβέρνηση και δημοτική αρχή έχουν κοινό παρονομαστή την κερδοφορία και ανταγωνιστικότητα των επιχειρηματικών ομίλων. Για την προώθηση αυτών των συμφερόντων χρησιμοποιούν και το μαστίγιο μαζί με το καρότο. 
Καλούμε τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες του Βόλου να καταδικάσουν τη στάση της δημοτικής αρχής και την πολιτική της κυβέρνησης. Να απαιτήσουν να σταματήσουν οι διώξεις απέναντι σε όσους αγωνίζονται στο Δήμο που προεκτείνονται και σε όσους έχουν διαφορετική θέση από αυτή της δημοτικής αρχής. Να κλείσουν τα αυτιά σε όσους προβάλλουν ως πολυτέλεια στις σημερινές συνθήκες την πάλη για την υγεία, τον καθαρό αέρα, τις ανθρώπινες συνθήκες ζωής. Να απαιτήσουν αγωνιστικά το σταμάτημα της καύσης σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ, να μην περάσουν τα σχέδια της δημοτικής αρχής για παραγωγή SRF.

Related

ΒΟΛΟΣ 7811184838881420209

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item