Έκλεψαν πορτοφόλι Βολιώτη από εστιατόριο και το ξαναέβαλαν στη θέση του!

Άσχημα εξελίχθηκε η βραδιά της περασμένης Δευτέρας για έναν 41χρονο Βολιώτη, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι από το πορτοφόλι του, του έλειπα...


Άσχημα εξελίχθηκε η βραδιά της περασμένης Δευτέρας για έναν 41χρονο Βολιώτη, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι από το πορτοφόλι του, του έλειπαν 250 ευρώ, μόλις πήγε να πληρώσει τον λογαριασμό σε εστιατόριο των Παλαιών.
Ο 41χρονος ζήτησε τη βοήθεια της Αστυνομίας και ενεργοποιήθηκαν οι κάμερες του εστιατορίου ωστε να αναζητηθούν οι… ένοχοι.
Πρόκειται για δύο Ρουμάνους 24 και 40 ετών, οι οποίοι κάθονταν σε διπλανό τραπέζι και με… μαεστρία αφαίρεσαν από το σακάκι του Βολιώτη το πορτοφόλι, αφαίρεσαν το περιεχόμενο και το ξαναέβαλαν στην τσέπη του! 
Σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε στους δράστες διαπιστώθηκε ότι ο πρώτος είχε στην κατοχή του 1.740 Ευρώ και ο δεύτερος ποσό 1.940 Ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Οι Ρουμάνοι είναι επισκέπτες στην περιοχή μας και δεν συνελήφθησαν, λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου αλλά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Τα χρήματα αποδόθηκαν στον παθόντα και τα υπόλοιπα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. 

Related

Sticky 5858934878733932368

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item