Κίνημα για το Νερό: «Επιχειρείται ο εκφασισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Πολιτών για το Νερό χαρακτηρίζει πολιτική δίωξη την μετακίνηση στο Πολυδύναμο Κέντρο Ν. Αγχιάλου του δημοτικ...


Σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Πολιτών για το Νερό χαρακτηρίζει πολιτική δίωξη την μετακίνηση στο Πολυδύναμο Κέντρο Ν. Αγχιάλου του δημοτικού υπαλλήλου Στάθη Χαλαστάρα. Υπενθυμίζει και άλλες περιπτώσεις δημοτικών υπαλλήλων που μετακινήθηκαν επειδή δεν συμμορφώθηκαν με τις εντολές της δημοτικής αρχής του Βόλου.
Η ανακοίνωση
Η μετακίνηση του συναγωνιστή, δημοτικού υπαλλήλου Στάθη Χαλαστάρα, που αποφασίστηκε μετά από τα γεγονότα στην Καραμπατζάκη, έχει τον χαρακτήρα της πολιτικής δίωξης. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στον ίδιο αλλά και συναδέλφους του  από τότε που ανέλαβε η παρούσα δημοτική Αρχή. Άλλωστε  ηχεί ακόμη στα αυτιά των εργαζομένων στην ΔΕΥΑΜΒ το μήνυμα που πέρασε την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων της: «Όποιος δεν συμμορφωθεί εις τα εντολάς μας, θα φτύσει το γάλα που βίζαξε από τη Μάνα του»!
Έδωσε από νωρίς το στίγμα της πολιτικής της απέναντι στους εργαζόμενους στις δημοτικές υπηρεσίες, με στόχο τη μετατροπή τους σε άβουλα, υπάκουα, φοβισμένα όντα, έτοιμα να υποκύψουν άκριτα ακόμη και στις πλέον παράλογες επιλογές της.
Ωστόσο οι εργαζόμενοι στο Δήμο δεν είναι υπάλληλοι της κάθε δημοτικής αρχής. Είναι υπάλληλοι του λαού του Βόλου  ο οποίος είναι και ο πραγματικός εργοδότης τους. Δεν είναι άψυχα αντικείμενα τα οποία μπορεί ο κάθε δήμαρχος να τα μετακινεί κατά βούληση ή να τα καταδικάζει σε αχρηστία. Πολύ δε περισσότερο δεν μπορεί να είναι έρμαιο των ορέξεων ενός τυχάρπαστου υπόδικου πολιτικάντη, ο οποίος παριστάνει τον δήμαρχο, με την ανοχή της δικαιοσύνης ,της κυβέρνησης και ενός μεγάλου μέρους των δημοτών οι οποίοι έβαλαν στην μπάντα κάθε ηθικό φραγμό  με αντάλλαγμα το θέαμα και την υποκουλτούρα.
Διαμαρτυρόμαστε ως δημότες για την πολιτική δίωξη του Στάθη Χαλαστάρα και καταδικάζουμε τις φασιστικές συμπεριφορές της δημοτικής αρχής στο σύνολό της. Καλούμε τους συμπολίτες μας να αντιδράσουν ενεργητικά απέναντι στην πολιτική του εκφοβισμού των δημοτικών υπαλλήλων και της κοινωνίας γενικότερα και στον εκφασισμό των δημοτικών υπηρεσιών και να αγωνιστούμε όλοι μαζί  για την  αποκατάσταση ήρεμου κλίματος μέσα στο Δήμο.
Οι κάτοικοι των χωριών και της πόλης έχουν ήδη νοιώσει στο πετσί τους έντονα τα τελευταία τρία χρόνια, στον αγώνα τους για την προστασία του νερού, τις ανήθικες συμπεριφορές, το ακατάσχετο υβρεολόγιο, τους εκβιασμούς και την εγκατάλειψη. Η πολιτική όμως δίωξη του συναγωνιστή μας, ξεχείλισε το ποτήρι.
Η Κίνηση Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό και η Συμμαχία για το Νερό Βόλου, συμπαραστέκονται στον  Στάθη Χαλαστάρα ο οποίος θα συνεχίσει στη νέα του θέση, να υπηρετεί τους πολίτες του Βόλου με τη συνέπεια και το ήθος που τον διακρίνουν. Αυτή είναι και η ουσιώδης διαφορά ανάμεσα στην κοινωνία για την οποία αγωνιζόμαστε και την φασιστική και ρατσιστική κοινωνία που  εκπροσωπεί αυτή η δημοτική αρχή.

Related

ΒΟΛΟΣ 7983975522180984278

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item