Κεγκέρογλου από τον Βόλο: Να αξιολογήσετε και να στηρίξετε τη Φώφη Γεννηματά

Πεπεισμένος ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη, και νομοτελειακά το ΠΑΣΟΚ, δεν ανήκουν στην ιστορία αλλά θα ...πρωταγωνιστήσουν ξανά τα επόμε...


Πεπεισμένος ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη, και νομοτελειακά το ΠΑΣΟΚ, δεν ανήκουν στην ιστορία αλλά θα ...πρωταγωνιστήσουν ξανά τα επόμενα χρόνια, εμφανίστηκε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗΣΥ), Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος πραγματοποίησε πολιτική ομιλία σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο Volos Palace στον Βόλο, παρουσία 250 περίπου ατόμων.


Πιο αναλυτικά ανέφερε ότι "η Δημοκρατική Παράταξη έχει προσφέρει τα μέγιστα στην πατρίδα, ιδίως μετά την μεταπολίτευση, με τον ηγέτη μας Ανδρέα Παπανδρέου, και μπαίνει ξανά μπροστά. Η χώρα βαδίζει χωρίς πυξίδα, με το ένα αδιέξοδο να διαδέχεται το άλλο. Οι πολίτες, η κάθε οικογένεια, οι επιχειρηματίες, επιβαρύνονται με υπέρμετρη φορολογία και ταυτόχρονα απειλούνται με περικοπές. 

Χρειάζεται μια άλλη πολιτική, που θα φέρει ξανά στο προσκήνιο τις δυνάμεις του μόχθου και τις δημιουργίας, θα δημιουργήσουμε νέο πλούτο μέσα από το σχέδιο «Ελλάδα» που προτείνουμε", είπε και ζήτησε την ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς.

"Σε αυτήν την κατεύθυνση απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης, η αναγέννηση του χώρου μας, το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ και της Φώφης Γεννηματά παίρνει σάρκα και οστά. Βήμα-βήμα πετυχαίνουμε τους στόχους. 
Ήδη έχουν μαζευτεί όλα τα κομμάτια του χώρου, κινήματα, κόμματα, ανεξάρτητες προσωπικότητες, προχωρήσαμε στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ήρθε και το Ποτάμι στη συνέχεια, έχουμε μεγάλο πλήθος υποψηφίων στη διαδικασία και αυτό διαβεβαιώνει την ορθότητα των επιλογών μας", πρόσθεσε ο κ. Κεγκέρογλου, ζητώντας από τους πολίτες, ανεξαρτήτως αν είναι μέλη ή όχι του κινήματος, να αξιολογήσουν και, κατόπιν να στηρίξουν την Φώφη Γεννηματά. 
Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Ροδούλα Ζήση.
Νωρίτερα βρέθηκε στο στούντιο της τηλεόρασης του ASTRA και παραχώρησε συνέντευξη στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Related

Sticky 2194997731358363383

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item