Μια νέα ομάδα γεννιέται μέσα από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού Βόλου

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ σε συνεργασία με τους προπονητές όλων των τμημάτων υποδομών  , αποδεικνύοντας έμπρακτα πως δε...


Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ σε συνεργασία με τους προπονητές όλων των τμημάτων υποδομών  , αποδεικνύοντας έμπρακτα πως δεν ενδιαφέρεται μόνο για την «βιτρίνα» που έχει δημιουργήσει συμμετέχοντας τόσο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ με τη γυναικεία της ομάδα, όσο και πρωταγωνιστώντας με την αντρική της ομάδα στην Α1 ΕΣΚΑΘ, αποφάσισε και δημιούργησε την γυναικεία ομάδα Κ19 η οποία θα πάρει μέρος στο γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ και ξεκινά τις υποχρεώσεις της την ερχόμενη Κυριακή.
  Οι νεαρές καλαθοσφαιρίστριες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, ενώ αρκετές εξ’ αυτών συμμετέχουν και στην ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες και να ολοκληρωθούν μπασκετικά, έτσι ώστε ν’ αποτελέσουν στο μέλλον, εφόσον έχουν την ανάλογη εξέλιξη, στελέχη στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.
Την ευθύνη να καθοδηγήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου Κ19  (καμιά παίκτρια δεν ξεπερνά τα 19 χρόνια) ανέλαβαν οι προπονήτριες Γιάννα Ράμμου και Ελένη Παπαθανασίου με υπεύθυνο εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής τον γνωστό δημοσιογράφο Ευθύμη Χούτα ο οποίος είναι και υπεύθυνος όλων των υποδομών μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.
Πρώτος αντίπαλος για τη νεοσύστατη ομάδα μας, που είναι και η μικρότερη ηλικιακά ομάδα του πρωταθλήματος, είναι ο Αίολος Τρικάλων, τον οποίο θα υποδεχθούμε την  Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 15.00 στο ΕΑΚ Βόλου.
Το ρόστερ της ομάδας απαρτίζουν οι:Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 5009881108238506155

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item