«Ο Τετραγωνοπαντελονης και η διάσωση του βυθού» το Σάββατο στο Αχίλλειο

Το  ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ  πιστό στο ραντεβού με του μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με  σεβασμό  και  συνέπεια  τις  ποιοτι...


Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ πιστό στο ραντεβού με του μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την φετινή θεατρική χρονιά. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδικές παραστάσεις : Ο Βασιλιάς των Λιονταριών ,Ο Λύκος & τα 3 Γουρουνάκια ,Η Πεντάμορφη & Το Τέρας & Οι Μυθοι του Αισώπου (καλοκαίρι) έρχεται για 8ηχρονιά στην πόλη σας με το νέο του Αριστούργημα.
» Ο ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΠΑΝΤΕΛΟΝΗΣ «Η Διάσωση Του Βυθού
Λίγα λόγια για το έργο…
Η μυστηριώδης εμφάνιση ενός τέρατος ταράζει τα ήρεμα νερά του βυθού. Ο Τετραγωνοπαντελόνης κ η παρέα του ξεκινάνε το ταξίδι της λύσης του μυστηρίου που θα διώξει το τέρας! Το μαγικό φίλτρο του τέρατος όμως θα μολύνει τον βυθό κ θα προκαλέσει αμνησία σε όλους! Θα καταφέρουν άραγε να βρούνε το αντίδοτο πριν να είναι αργά; Μια πρωτότυπη ιστορία που  παίζεται για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα! γέλιο…αγωνία…περιπέτεια…θα καταφέρουν οι φίλοι μας να σώσουν τον βυθό; Η συνέχεια επί Σκηνής!!!
ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ – ΒΟΛΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ώρες 17.15 & 19.15
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΕΧΑΙΔΗΣ – Τηλ 24210 37891
Προπώληση 7€ – Ταμείο 9€ – Πληροφορίες – 6974797109

Related

LIFESTYLE 1796662046828563629

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item