Βουλευτής της Χρυσής Αυγής ξεσπά: Ο Μιχαλολιάκος έβριζε τους βουλευτές και μετά ζητούσε συγνώμη (βίντεο)

Για γραφικότητες έκανε λόγο ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο οποίος πλέον έχει "μεταναστεύσει πολιτ...


Για γραφικότητες έκανε λόγο ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο οποίος πλέον έχει "μεταναστεύσει πολιτικά" στον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Ο κ. Αλεξόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στο νομό Λάρισας, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA Κεντρικής Ελλάδας.
"Όταν παρέλαβα τη δικογραφία, αποφάσισα να αποχωρήσω από το κόμμα. Παρότρυνα κι άλλους βουλευτές να τη μελετήσουν, αλλά μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει και το πόσο βαριά είναι η κατηγορία. Αρκετοί, θα καταδικαστούν" ξεκαθάρισε ο πρώην βουλευτής Λάρισας. 
Ο κ. Αλεξόπουλος δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στον αρχηγό του κόμματος και την… ιδιαίτερη σχέση που είχε και έχει με τους στενούς συνεργάτες του και βουλευτές: "Δεν γνώριζε ο κ. Μιχαλολιάκος για τα πιο απλά που έκαναν οι βουλευτές. Για να σώσει το κύρος του κόμματος δεν απέπεμψε κανέναν".
Έκανε λόγο για "χαϊδεμένα παιδιά" του κ. Μιχαλολιάκου, φωτογραφίζοντας τους στενούς συνεργάτες του προέδρου όπως πχ τον Ηλία Κασιδιάρη κ.α.
"Τους έριχνε μισή ώρα ένα βρίσιμο και σε δύο ώρες τους καλούσε για να τους ζητήσει συγνώμη" δήλωσε ο πρώην βουλευτής.Μάλιστα έκανε λόγο για ομερτά που επικρατεί στην Χρυσή Αυγή και την άρνηση κάθε σχέσης με κακές ειδήσεις, όπως λόγου χάριν για την παρουσία του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα στις πολιτικές εκδηλώσεις του κόμματος. "Ο Ρουπακιάς ήταν γνωστός στη Χρυσή Αυγή, ήταν σε δράσεις μας. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό. Η Χ.Α. είχε την στάση της ομερτάς και της άρνησης των κατηγοριών".
"Κάποιοι ήταν φιλοναζί, αλλά δεν το έβγαζαν ανοιχτά στις κοινοβουλευτικές μας συναντήσεις, αλλά αυτό δε με ενοχλεί" είπε ο κ. Αλεξόπουλος!

Δείτε τη συνέντευξη:
Related

Sticky 3144718432822403015

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item