Αλλάζει στέγη ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου - Δείτε το νέο κτίριο (εικόνες)

Μία από τις πρώτες προτεραιότητες του νέου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, αποτελεί η μετεγκατάσταση των γραφείων του συλλόγου ...


Μία από τις πρώτες προτεραιότητες του νέου προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, αποτελεί η μετεγκατάσταση των γραφείων του συλλόγου εκτός Δικαστικού Μεγάρου. Ο κ. Στρατηγόπουλος πιστεύει ότι πρέπει οι δικηγόροι της πόλης να αποκτήσουν έναν χώρο σύγχρονο με όλα τα "όπλα" των νέων τεχνολογιών στη διάθεσή τους, προκειμένου να ασκούν αποδοτικότερα και σε καλύτερες συνθήκες το λειτούργημά τους.
Μάλιστα, θα είναι από τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει, αναλαμβάντας επίσημα τη θέση του από την 1η Ιανουαρίου του 2018.
Ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρήστος Στρατηγόπουλος
Το κτίριο που θα στεγάσει τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου είναι ένα παλιό νεοκλασσικό που βρίσκεται επί της οδού Παύλου Μελά, στη διασταύρωση με την οδό Τάκη Οικονομάκη και ανήκει σε σωματείο που "συγγενεύει" νομικά με τον σύλλογο.
Μάλιστα, σήμερα η αυλή του συγκεκριμένου κτιρίου ενοικιάζεται στο καφέ "Ποδηλάτισσα".
Στον νέο χώρο ο πρόεδρος επιδιώκει να κάνει αίθουσα βιβλιοθήκης, εντευκτηρίου, αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών, ακόμα και γραφεία για τους δικηγόρους που δυσκολεύονται να συντηρήσουν τη δική τους επαγγελματική στέγη.

Δείτε το κτίριο:


Το κτίριο που θα στεγάσει προσεχώς τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου
Related

ΒΟΛΟΣ 4083808192653737140

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item