Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στο ΙΚΑ Βόλου

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας, πραγματοποίησαν σήμερα την  Πανσυνταξιουχική Παράσταση-Διαμαρτυρίας, έξω από το ...


Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας, πραγματοποίησαν σήμερα την  Πανσυνταξιουχική Παράσταση-Διαμαρτυρίας, έξω από το Υποκατάστημα ΠΕΔΥ Βόλου (πρώην ΙΚΑ). 
Στο κάλεσμα που μοίραζαν στους ασφαλισμένους που επισκέφτηκαν εκείνη την ώρα τη Μονάδα Υγείας, ΠΕΔΥ Βόλου, καλούσαν όλους σε κοινό αγώνα για την διεκδίκηση ενός Δωρεάν, Καθολικού Δημόσιου Συστήματος Υγείας και Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, ενάντια στην εμπορευματοποίηση της και την υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας.
Τονίζοντας, ότι αυτός ο αγώνας πρέπει να γίνει υπόθεση διεκδίκηση όλων των σωματείων και των Λαϊκών Επιτροπών του Βόλου. Όλων των μαζικών φορέων της Μαγνησίας.
Στων αγώνα για την Υγεία, δεν περισσεύει κανείς!
Η Υγεία είναι ταξικό, είναι πολιτικό πρόβλημα και κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά μόνος του, αλλά μόνο μέσα από την καθημερινή οργανωμένη μαζική δράση.
Στη συνέχεια εκ μέρους των οργανώσεων, έγινε ομιλία από τον Πρόεδρο Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας, συν. Ρούσσα Γεώργιο.

Στο τέλος η αντιπροσωπεία των διοικήσεων, επισκέφτηκαν τις υπηρεσίες του ΠΕΔΥ Βόλου και ΕΟΠΥΥ – Περιφερειακή Διεύθυνση Βόλου και κατέθεσαν το υπόμνημα, στο οποίο εκφράζουν την αντίθεσή τους στη συνεχή υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και όσο προβλέπονται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2018, που θα δώσει νέο χτύπημα στο δικαίωμα του λαού στην υγεία - περίθαλψη.

Related

ΒΟΛΟΣ 676359595944520840

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item