Ανεξάρτητοι Έλληνες: Η Δημοτική αρχή Βόλου διχάζει την πόλη

Η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαγνησίας καταδικάζει το διχασμό της πόλης με αφορμή τα γεγονότα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, α...


Η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαγνησίας καταδικάζει το διχασμό της πόλης με αφορμή τα γεγονότα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, αλλά και στην οδό Καραμπατζάκη αναφέροντας σε ανακοίνωσή της:
“Καταστάσεις πέρα από κάθε λογική ζούμε τις τελευταίες ημέρες στην πόλη του Βόλου. Η δημοτική αρχή κατάφερε μέσα από αψυχολόγητες και αδιανόητες ενέργειες της, να διχάσει την πόλη, να καταστρέψει έργα , να ρεζιλέψει τον Βόλο πανελληνίως. Παραβλέποντας νόμους και διαδικασίες, με φρασεολογία υποκόσμου, με χυδαιότητες, η δημοτική αρχή έχει καταντήσει τραγική.
Κάθε περαιτέρω ανοχή σημαίνει συνέργεια. Καταδικάζουμε τις ενέργειες που ντροπιάζουν την πόλη του Βόλου, που σέρνουν απλούς πολίτες στα δικαστήρια, που καταστρατηγούν θεσμούς και αξιώματα, τις ενέργειες που γίνονται γιατί …έτσι το θέλουμε.
Ο Βόλος έχει πολιτισμό , έχει ιστορία, έχει επίπεδο. Όσοι δεν το γνωρίζουν καιρός να το μάθουν. Οι δημοκρατικές αντοχές τελείωσαν…”

Related

ΒΟΛΟΣ 7447192525348094031

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item