Δήμος Βόλου: Να παραιτηθεί απόψε ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του Αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας εξέδωσε ο Δήμος Βόλου σήμερα με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον αγώνα μεταξύ...


Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του Αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας εξέδωσε ο Δήμος Βόλου σήμερα με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του ΝΠΣ Βόλος, ζητώντας μάλιστα την παραίτησή του.

Η Ανακοίνωση
Απίστευτα πράγματα σημειώθηκαν σήμερα στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου και «Βόλος» ΝΠΣ, από την ανεξέλεγκτη δράση μερικών δεκάδων οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και από την μνημειώδη ανεπάρκεια του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας, Γιάννη Τόλια και του υποδιοικητή του, Β. Μαρκογιαννάκη, καταγεγραμμένης άλλωστε από τα θλιβερά γεγονότα του τελικού κυπέλλου στην πόλη μας.
Ετσι ο ανεκδιήγητος Διευθυντής, που αν έχει τη στοιχειώδη ευθιξία θα πρέπει να παραιτηθεί απόψε κιόλας και όχι να περιμένει τη συνταξιοδότησή του, διαπιστώνοντας ότι αδυνατεί να τηρήσει την τάξη επέλεξε να εκδιώξει από το γήπεδο ποδοσφαιριστές, παράγοντες, γυναίκες και παιδιά και μέλη της Δημοτικής μας Αρχής με την αστεία δικαιολογία ότι ήθελε να τους προστατεύσει.
Αν αφεθεί να συνεχίσει έτσι σε λίγο θα έχουμε και απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών μετά τη Δύση του ηλίου από τη μια για να μην κινδυνεύουν οι ίδιοι οι πολίτες και από την άλλη, και κυρίως, μην ενοχλούνται οι παραβάτες και διαταράσσουν και την μακαριότητα του κ. Διευθυντή!

Δυστυχώς μετά από όλα αυτά είμαστε αναγκασμένοι να υποβάλλουμε αναφορά στους προϊσταμένους του κ. Διευθυντή, αφού τέτοια γεγονότα μόνο σε μαύρες περιόδους της χώρας συνέβαιναν και σίγουρα είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν το σωτήριο έτος 2017!

Related

Sticky 4325235359463181537

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item