Μήνυση Μποτσιβάλη σε Μπέο - Σύλληψη και απάντηση από τον σε αργία δήμαρχο

Συνελήφθη τυπικά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Αχ.  Μπέος στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρόεδ...Συνελήφθη τυπικά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Αχ. Μπέος στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης για απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Η μήνυση υποβλήθηκε με αφορμή τα όσα διημείφθησαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, και καταγράφηκαν, όταν ο Αχ. Μπέος εξύβρισε  τον κ. Π. Μποτσιβάλη όπως αρκετούς ακόμη παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου. Τα επεισόδια έχουν καταγραφεί από τον τύπο αλλά και τα ηχητικά από τις «συνομιλίες» έχουν αναρτηθεί σε τοπικές ιστοσελίδες και όχι μόνο.
Ο σε αργία δήμαρχος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό μέγαρο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή του εισαγγελέα και θα προσδιοριστεί σε βάρος του τακτική δικάσιμος.
Ο Αχιλλέας Μπέος πάντως με δήλωσή του υποστηρίζει ότι πήγε ο ίδιος αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα, μόλις ενημερώθηκε στις 10.00 το πρωί για την μήνυση Μποτσιβάλη. Στη δήλωσή του αναφέρει:
"Μόλις ενημερώθηκα, μέσω του γνωστού συστήματος παραπληροφόρησης που λειτουργεί στην πόλη μας, ότι ο μεγαλοπαράγοντας (!) Μποτσιβάλης υπέβαλε μήνυση εναντίον μου. Αυτή τη στιγμή πηγαίνω αυτοβούλως στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για να διαπιστώσω τι ακριβώς αφορά. Ό,τι κι αν κάνουν πάντως, ό,τι κι αν σχεδιάζουν σε βάρος μου, η ιστορία γράφεται και δεν μπορούν να τη ματαιώσουν"
Και σε νεότερη ανακοίνωσή του ανακοινώνει ότι υπέβαλε αντιμήνυση:
"Μετά τη μήνυση που υπέβαλαν εναντίον μου ο πατέρας και ο υιός Μποτσιβάλης, μετέβην σήμερα στη Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και κατέθεσα εναντίον τους μήνυση για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Ετσι για την βασιμότητα και την αλήθεια ή μη των όσων επιχειρούν να μου καταλογίσουν θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη, ως η μόνη αρμόδια."

Related

Sticky 7605785539832717267

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item