Στη β’ φάση του πρωταθλήματος οι κορασίδες – Αγώνες το Σαββατοκύριακο για γυναίκες και νεάνιδες

Νικηφόρο πέρασμα  από τη Γιαννούλη Λάρισας έκαναν οι κορασίδες της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της α΄φάσης του π...


Νικηφόρο πέρασμα  από τη Γιαννούλη Λάρισας έκαναν οι κορασίδες της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της α΄φάσης του πρωταθλήματος κορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ.
Οι κορασίδες ήθελαν μόνο τη νίκη απέναντι στο Φοίβο Γιάννουλης,  προκειμένου να προκριθούν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος και τα κατάφεραν με εμφατικό τρόπο, αφού «πέρασαν» με 0-3 σετ από την έδρα του Φοίβου το απόγευμα της Κυριακής. 
Με τη νίκη αυτή κατέλαβαν τη δεύτερη θέση του ομίλου τους και συνεχίζουν στη β΄φάση του πρωταθλήματος. 
Αντίπαλοι της Νίκης Βόλου στη β’ φάση του πρωταθλήματος θα είναι οι: Α.Ε.Λ., Άθλεση Λάρισας, Φιλαθλητικός Αμπελώνα, ΣΦΑΑ Άμιλλα Τρικάλων και Αργώ Βόλου. Οι τρεις πρώτες ομάδες θα προκριθούν στη φάση των 16.

Σάββατο οι γυναίκες – Κυριακή οι νεάνιδες
Το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017, στις 21:00, στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος»   θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος οι γυναίκες  της Νίκης Βόλου με αντίπαλο τον Γυμναστικό Σύλλογο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (την πρώτη αγωνιστική ,  η Νίκη Βόλου είχε ρεπό).

Τέλος την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας οι νεάνιδες της Νίκης φιλοξενούν την Ε.Α.Λ. για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματός  τους.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 8370643072051170341

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item