Τιμητική διάκριση στον Στάθη Πλαστάρα

Στο πλαίσιο της πάγιας τακτικής της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, κάθε χρόνο και ενόψει της Εκλογοαπο...


Στο πλαίσιο της πάγιας τακτικής της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, κάθε χρόνο και ενόψει της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας , γίνεται απονομή τιμητικών διακρίσεων Συναδέλφων για εξαίρετες διοικητικές, συνδικαλιστικές και  συναδελφικές δράσεις, πράξεις και ενέργειες.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας αποφάσισε την απονομή Τιμητικής Διάκρισης στον κ.Πλαστάρα Ευστάθιο (Επίτιμο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας), για την ουσιαστική προσφορά του στην ανάδειξη των θέσεων και προτάσεων των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων της χώρας και στην εδραίωση και πορεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας. 
Ο Πλαστάρας Ευστάθιος δραστηριοποιήθηκε σε ηλικία 16 ετών στους μαθητικούς και συνδικαλιστικούς φορείς, όντας μπροστάρης μαζί με άλλα στελέχη της περιοχής μας που διακρίθηκαν και αυτοί σε πανελλαδικό και πολιτικό επίπεδο, μπροστάρηδες στους αντίστοιχους συνδικαλιστικούς και μαθητικούς αγώνες. Ο Ευστάθιος Πλαστάρας όπως και οι αντίστοιχοι συνοδοιπόροι του από το ίδιο ή άλλα μετερίζια (ξεκινώντας όμως όλοι με ένα κοινό όραμα το συμφέρον της κοινωνίας, του νομού και βάζοντας πάντα μπροστά το συμφέρον των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων άφησαν το στίγμα τους σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο). Σε ηλικία 26 ετών εκλέχτηκε στο Επαγγελματοβιοτεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας, ο πιο μικρός Επιμελητηριακός Σύμβουλος. Σε ηλικία 32 ετών αναλαμβάνει τη Προεδρεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας και έκτοτε μέχρι και την αποχώρηση του λόγο συνταξιοδότησης εκλέγεται Πρόεδρος με υψηλά ποσοστά σε κάθε εκλογική διαδικασία για 25 συναπτά έτη. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας πρώτο εκλέχτηκε με Πρόεδρο τον κ. Δεμαρτίνο Σπύρο και αποχώρησε υπό την προεδρεία του σημερινού Προέδρου κ. Καββαθά Γεώργιου. Σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του ζωής υπήρξε ιδιοκτήτης της εταιρείας ΧΥΤΗΡΙΑ ΒΟΛΟΥ.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα «ΑΡΜΟΝΙΑ» του ξενοδοχείου NOVOTEL, Μιχαήλ Βόδα 4-6, Αθήνα. 

Related

ΒΟΛΟΣ 6614549163411533869

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item