Ατέλειωτες ουρές στο δημαρχείο Βόλου για την ρύθμιση οφειλών από κλήσεις

Αγανακτισμένοι πολίτες έσπευσαν και σήμερα στο Δημαρχείο του Βόλου, προτελευταία ημέρα της προθεσμίας ρυθμίσεις οφειλών τους, για να ρυ...


Αγανακτισμένοι πολίτες έσπευσαν και σήμερα στο Δημαρχείο του Βόλου, προτελευταία ημέρα της προθεσμίας ρυθμίσεις οφειλών τους, για να ρυθμίσουν ή να διαγράψουν οφειλές  από κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, μετά από ειδοποιητήρια που έλαβαν από τον Δήμο Βόλου.
Σε κάποιες περιπτώσεις οι πολίτες ζητούν να υποβάλλουν αίτηση για διαγραφή οφειλών καθώς τα οχήματα δεν βρίσκονταν στην κατοχή τους κι είχαν μεταβιβαστεί στην χρονικό περίοδο που αφορά στην κλήση ή να ρυθμίσουν οφειλές από απλήρωτες κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας. Δεν λείπουν  οι εντάσεις και οι μικροεντάσεις κι εκνευρισμοί.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο δημοσιογράφος Ντίνος Στεργιόπουλος μετέφερε τη δική του περιπέτεια, καθώς του έχουν βεβαιωθεί οφειλές σε όχημα το οποίο έχει μεταβιβάσει σε άλλο πρόσωπο.
Όπως δήλωσε «Τα ειδοποιητήρια αφορούν τον πρώτο ιδιοκτήτη κι είναι πολλές οι περιπτώσεις που έχουν γίνει μεταβιβάσεις οχημάτων και το σύστημα δεν έχει ενημερωθεί. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει, ο πρώην ιδιοκτήτης του οχήματος να μεταβεί στη Διεύθυνση Μεταφορών, να ζητήσει βεβαίωση για τη μεταβίβαση του οχήματος, την οποία θα προσκομίσει στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου, καταθέτοντας αίτηση για διαγραφή της οφειλής».
Πολλοί είναι οι πολίτες που σπεύδουν στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στο Βόλο για να διαπιστώσουν αν πράγματι υπάρχουν οι κλήσεις από τη δημοτική αστυνομία, πριν πάνε στο δήμο για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Επιπλέον πολλά ειδοποιητήρια έφθασαν στους αποδέκτες μόλις χθες και δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για να ακολουθηθεί η διαδικασία της ρύθμισης.
Επισημαίνεται ότι όποιος ενδιαφέρεται να καταθέσει αίτηση είτε διαγραφής είτε ρύθμισης οφειλών, πρέπει να συμπληρώσει σχετική αίτηση, να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, ενώ η οφειλή μπορεί να ρυθμιστεί έως 100 δόσεις και το ελάχιστο ποσό που μπορούν να καταβάλλουν είναι 20 ευρώ.
Η καταληκτική ημερομηνία ρύθμισης ή διαγραφής οφειλών είναι αύριο Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αν θα δοθεί προθεσμία.Related

ΒΟΛΟΣ 2914073789664591301

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item