Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ημερίδα τριάθλου της Νίκης Βόλου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ημερίδα τριάθλου ακαδημιών του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. ...Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ημερίδα τριάθλου ακαδημιών του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» για ηλικίες από προνήπια έως Ε’ Δημοτικού. 
Στην ημερίδα συμμετείχαν και παιδάκια από τον Γ.Σ. Τρικάλων και  ΖΕΥΣ Τρικάλων.
Στην ημερίδα, πήραν μέρος πάνω από 300 παιδάκια, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κι εξέπληξαν προπονητές και γονείς με τις επιδόσεις τους, στην ταχύτητα, στο άλμα και στις ρίψεις. 
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη και έφορος του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης, καλωσόρισε τις δύο ομάδες, εξήρε τη δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο κι ευχήθηκε από αυτές τις διοργανώσεις στο μέλλον να αναδειχθούν οι επόμενοι πρωταθλητές.
Ο Καθηγητής ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και προπονητής της φοιτήτριας των ΤΕΦΑΑ και αθλήτριας της Νίκης Βόλου Έφης Φλώρου, Δημήτρης Σούλας, ευχαρίστησε τον Σύλλογο για τη φιλοξενία κι ευχήθηκε αυτή η διοργάνωση να καθιερωθεί ως θεσμός. 
Ο προπονητής στίβου ριπτικών αγωνισμάτων του ΖΕΥΣ Τρικάλων, με πλήθος διακρίσεων σε Πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, Γιάννης Κοντονάσιος, ευχαρίστησε κι αυτός με τη σειρά του τον Σύλλογο για την φιλοξενία και τόνισε την ανάγκη ν’ αγκαλιάσουμε τα παιδιά στο πρώτο τους ξεκίνημα και να πάρουνε τα οφέλη του αθλητισμού.
Να σημειωθεί ότι μετά το πέρας των αγωνισμάτων σε όλους τους αθληρές/τριες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» ευχαριστεί τους προπονητές, Παύλο Παρασκευόπουλο, Απόστολο Βλαχάβα, Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου κι Ελένη Σκουργιά, τους βοηθούς, τα μέλη της γραμματειακής υποστήριξης και φυσικά τους γονείς που συνέδραμαν ώστε να υλοποιηθεί επιτυχώς αυτή η διοργάνωση.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 3513922214997912564

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item