Μπέος: Η Νίκη Βόλου να μιλήσει για ποδόσφαιρο, όταν πληρώσει τη ΔΕΗ και τη ΔΕΥΑΜΒ

Ανακοίνωση κατά του Αχιλλέα Μπέου εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον α...


Ανακοίνωση κατά του Αχιλλέα Μπέου εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - ΝΠΣ Βόλος και είχαν ως αποτέλεσμα την είσοδο οπαδών στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Ο άνθρωπος που έχει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, δίνει εντολή και αναρτάται πανό με το σύνθημα "Μια πόλη μια ομάδα".
Κατ' επανάληψη έχει δηλώσει ότι οι δύο ιστορικές ομάδες, Νίκη Βόλου και Ολυμπιακός Βόλου, θα έχουν μόνο ομάδες ακαδημιών.
Μια ξενόφερτη ομάδα από την Πύδνα Πιερίας έχει έρθει στην πόλη μας με Γενική τους Συνέλευση εξπρές, απολαμβάνοντας ευνοϊκή μεταχείριση τόσο στα γήπεδα, όσο και στους ξενώνες , από τη δημοτική αρχή της πόλης μας.
Σήμερα με το δάχτυλό του υποδεικνύει τον αφανισμό μιας ιστορίας 93 και 80 χρόνων αντίστοιχα, δύο ομάδων που έχει διαμορφωθεί από γενιές φιλάθλων της πόλης μας.
Πείτε μας τι πρεσβεύει αυτός ο άνθρωπος. Ποιοι είναι αυτοί οι επενδυτές που ήρθαν να επενδύσουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης μας, χωρίς να έχουν κανένα λαϊκό έρεισμα.
Τι θέλουν, όταν στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, που πήραν σαν έδρα τους, πριν καν εγγραφούν στην Ένωση του νομού μας, εισέρχονται μόνο μέλη του σωματείου τους, απαγορεύοντας την είσοδο σε φιλάθλους, αφού δεν εκδίδουν εισιτήρια.
Ποιος είναι αυτός που οπλίζει με το δάχτυλό του την είσοδο οπαδών στο γήπεδο και παρ' ολίγον να θρηνήσουμε θύματα.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ»
Η Απάντηση του Αχιλλέα Μπέου
Τελικά η γελοιότητα φαίνεται πως φωλιάζει στη ΔΕ της Νίκης Βόλου. Η ανακοίνωση της παρηγοριάς, που εξέδωσαν όπως έμαθα με τις γνωστές σε βάρος μου αθλιότητες, προς τους άλλους ανύπαρκτους, κάποτε αντιπάλους τους και νυν ακολούθους τους, προκειμένου από κοινού να διατηρήσουν τις παραγοντικές θέσεις που έχουν, ελλείψει σοβαρών άλλων, στα κάποτε μεγάλα και νυν απλώς ιστορικά σωματεία, είναι μνημείο μιζέριας και κακομοιριάς.
Πριν μιλήσουν για ποδόσφαιρο και διοίκηση ας πληρώσουν το λογαριασμό για να επανασυνδεθεί το ρεύμα που τους το έχουν κόψει και ας σταματήσουν την απαράδεκτη «απαλλοτρίωση» νερού από τη ΔΕΥΑΜΒ. Και αν αποκτήσουν ένα ΑΦΜ ακόμα καλύτερα. Αλλιώς αυτή δεν είναι ιστορία, είναι φαρσοκωμωδία.
Για να τελειώνουμε αυτό το παραμύθι. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου, σε ένα κράτος όπου κυριαρχεί το δίκαιο και όχι τέτοιες φασίζουσες λογικές, να στηρίζω όποια ομάδα θέλω και αυτό κάνω. Στηρίζω την υγιή οικονομικά και ποδοσφαιρικά νέα προσπάθεια των ανθρώπων του «Βόλος» ΝΠΣ γιατί όπως η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που αγαπούν το ποδόσφαιρο σε αυτή την πόλη και δεν περιμένουν να ζήσουν από αυτό με διάφορους τρόπους, θέλω επιτέλους μια δυνατή ομάδα σεβαστή και αναγνωρίσιμη από όλους. Και φυσικά δεν αντέχω ομάδες που χαλούν τον κόσμο γιατί τρέμουν να πάνε να παίξουν με τον…. Οπούντιο και που κατηγορούν εμένα γιατί έχασαν από το…Βελούχι!
Ας ασχοληθούν λοιπόν με τις ομάδες τους γιατί ο κόσμος βλέπει ότι με γραφικότητες προσπαθούν να συγκαλύψουν την ανυπαρξία και την απαξίωση που τις έχουν οδηγήσει. Αν αυτοί είναι σοβαροί παράγοντες και επενδύσουν κανείς Μπέος δεν μπορεί να τους εμποδίσει, όπως παραμυθιάζουν τους λίγους φανατικούς που τους πιστεύουν. Τελεία και παύλα.

Related

ΒΟΛΟΣ 5276650477140089083

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item