ΕΒΟΛ: Συμπληρωματική τιμή ενίσχυσης στα σιτηρά

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου ενημερώνει τους αγρότες μέλη και μη μέλη του Συνεταιρισμού που παρέδωσαν σιτάρι κατά την καλοκαιρινή περ...


Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου ενημερώνει τους αγρότες μέλη και μη μέλη του Συνεταιρισμού που παρέδωσαν σιτάρι κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ότι θα τους καταβάλλει συμπληρωματική τιμή-ενίσχυση, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017.
Η τιμή που έχει καθορισθεί θα είναι ανάλογη των ποιοτικών προδιαγραφών του σιταριού και θα κυμαίνεται από 2 έως 3 λεπτά ανά κιλό.
Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και κατά την περσινή περίοδο, όπου εδόθη συμπληρωματική τιμή στους σιτοπαραγωγούς 2 λεπτά ανά κιλό.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου δηλώνει ότι, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα, θα προσπαθεί πάντοτε στα πλαίσια των δυνατοτήτων του και σε μία εποχή που η οικονομική κρίση έχει πλήξει όλες τις κοινωνικές ομάδες να στηρίζει το εισόδημα του αγροτικού κόσμου, ώστε να συνεχίσουν να μπορούν να παράγουν και να παραμείνουν στα χωριά τους για να μην ερημώσει η ύπαιθρος.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4022461775751509061

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item