Στον Βόλο μαγειρεύουν για το "Δος ημίν σήμερον" οι Μάγειρες χωρίς σύνορα

Οι Μάγειρες Χωρίς Σύνορα (Chefs Cooks Without Borders Hellas) μέλη της Ομοσπονδίας Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος, επαγγελματίες με πο...


Οι Μάγειρες Χωρίς Σύνορα (Chefs Cooks Without Borders Hellas) μέλη της Ομοσπονδίας Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος, επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της εστίασης διοργανώνουν Γεύματα Αγάπης ανά την Ελλάδα σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, Μητρόπολη, Δήμος, Περιφέρεια, Συλλόγους, κλπ.
Η εθελοντική τους ομάδα μαζί με τους Chef από όλες τις λέσχες της Ομοσπονδίας δρα άμεσα όπου χρειάζεται ΄΄ για τον Άνθρωπο ΄΄ με  προετοιμασία πλήρους γεύματος για όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη με τη χορήγηση πρώτων υλών από επιχειρήσεις της εκάστοτε περιοχής. 
Γιa αυτό εμείς όλοι μαζί δημιούργησαν την ομάδα "Γεύμα Αγάπης".  
Η δράση τους ξεκίνησε το 2013 από την Κάλυμνο και εν συνεχεία στην Κω, την Αθήνα, τα Γιάννενα, την Καλαμάτα πρόσφατα στην Μάνδρα Αττικής και τώρα στον Βόλο.
Όλα τα μέλη της Ομάδας καθώς και οι εθελοντές συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Την Κυριακή 3/12 θα βρίσκονται στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στον Βόλο από τις 8:30πμ. έως τις 11:30πμ. στο σπίτι Γαλήνης «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ» του ναού.

Related

ΒΟΛΟΣ 8222040407442552859

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item