ΛΑΣ: «Να απομακρυνθεί η λαϊκή αγορά από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως»

Απολύτως δικαιολογημένη είναι αγανάκτηση των κατοίκων στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως από τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς Ειδών Ένδυσης κα...


Απολύτως δικαιολογημένη είναι αγανάκτηση των κατοίκων στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως από τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς Ειδών Ένδυσης και Υπόδησης, σύμφωνα με ερώτηση που καθέτεθε στο δημοτικό Συμβούλιο Βόλου η παράταξη Λαική Συσπείρωση Βόλου. Στην ερώτηση αναφέρεται: "Η όχληση από τη λαϊκή αγορά έχει ταλαιπωρήσει απερίγραπτα τους κατοίκους της περιοχής, αφού η λειτουργία της χρονολογείται, από τη δεκαετία του ’80, για περισσότερα από 25 χρόνια., με τις γνωστές αρνητικές επιπτώσεις. Επιπλέον οι κάτοικοι, σύμφωνα με τεκμηριωμένες διαπιστώσεις, κρίνουν ακατάλληλη τη συγκεκριμένη οδό για την ανάπτυξη της παραπάνω εμπορικής δραστηριότητας, επειδή κατά μήκος της οδού  και γενικότερα στην περιοχή υπάρχουν πολλές πολυκατοικίες με χώρους στάθμευσης και, κυρίως, επειδή λειτουργούν πολλά σχολικά συγκροτήματα, όπως το 10ο Δ.Σ. Βόλου, το 2ο, 3ο και 5ο Νηπιαγωγεία Βόλου, το 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Βόλου, με αποτέλεσμα, με τη λειτουργία της λαϊκής, να μην διασφαλίζεται η ασφαλής μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολεία τους. Εξάλλου αρνητική ήταν, για τους παραπάνω λόγους, και η γνωμοδότηση της Τροχαίας Βόλου για τη χωροθέτηση της λαϊκής στο συγκεκριμένο χώρο.
Ερωτάται η Δημοτική Αρχή Βόλου 
Τι μέτρα θα πάρει για την αλλαγή της λειτουργίας της λαϊκής αγοράς, τη μετακίνηση της από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, λαμβάνοντας υπόψη τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των κατοίκων και τις εναλλακτικές λύσεις που προτείνουν."

Related

ΒΟΛΟΣ 6673820379351051090

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item