"Οχι" εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ στην παραχώρηση των καταμετρήσεων σε ιδιώτη

Αρνητικά ψήφισε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης, Βάιος Ζεμπέογλου, στην εκχώρηση της υ...


Αρνητικά ψήφισε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης, Βάιος Ζεμπέογλου, στην εκχώρηση της υπηρεσίας λήψης ενδείξεων υδρόμετρων καταναλωτών της ΔΕΥΑΜΒ σε ιδιώτη. Το θέμα συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ., στην οποία τέθηκε προς ψήφιση ο διαγωνισμός που θα προκηρύξει η Επιχείρηση για ποσό 60.000 Ευρώ χωρίς ΦΠΑ.
Όπως ανέφερε ο κ. Ζεμπέογλου, πέντε χρόνια πριν, είχαν γίνει κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ για δέκα ημέρες, ώστε να μην εκχωρηθεί η υπηρεσία σε ιδιώτη.
Ο ίδιος τόνισε ότι ένα μέρος της υπηρεσίας θα μπορούσε να εκτελεστεί από το υπάρχον προσωπικό με ενίσχυση με συμβασιούχους ή άτομα που κάνουν πρακτική στον ΟΕΑΔ, προκειμένου να γίνει οικονομία.
Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε το πρακτικό του διαγωνισμού κατασκευής του νέου καταθλιπτικού αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων από το κεντρικό αντλιοστάσιο στις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων, προϋπολογισμού 2.250.000 Ευρώ χωρίς τον ΦΠΑ.

Related

ΒΟΛΟΣ 368499552765999587

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item