Το σχόλιο της Ν. Οικονόμου για τις πρωινές συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου Βόλου

Με ένα σχόλιο της στον προσωπική της λογαριασμό στο facebook αντέδρασε η Νατάσσα Οικονόμου στην ανακοίνωση των συνεδριάσεων του Δ.Σ. ...Με ένα σχόλιο της στον προσωπική της λογαριασμό στο facebook αντέδρασε η Νατάσσα Οικονόμου στην ανακοίνωση των συνεδριάσεων του Δ.Σ. Βόλου κατά τις πρωινές ώρες της ερχόμενης Δευτέρας.
Συγκεκριμένα έγραψε:
Συνεχίζεται ο εξευτελισμός του Δημοτικού Συμβουλίου, η κοροϊδία της αντιπολίτευσης και ο εμπαιγμός των πολιτών από τον πρόεδρο, κ. Μουλά.
Μας στάλθηκαν, το μεσημέρι, δύο προσκλήσεις για συνεδριάσεις του οργάνου, την ερχόμενη Δευτέρα. Αφήνω ασχολίαστο προς το παρόν το κουτοπόνηρο και παραπειστικό σκεπτικό που αναπτύσσεται στη μία από τις δύο και μένω στα θέματα και την ώρα:
- Η 1η, λοιπόν, αφορά σε δύο μείζονος σημασίας θέματα, τον σχεδιασμό της Καραμπατζάκη και το αίτημα 17 συμβούλων της αντιπολίτευσης, να γίνει συνεδρίαση για τη συζήτηση του θέματος που έχουν θέσει οι δημότες, για το εργοστάσιο παραγωγής SRF που αποφάσισε να δημιουργήσει η δημοτική αρχή, και την καύση απορριμμάτων. Ώρα συνεδρίασης; 11:00!
- Η 2η αφορά στο πιο σημαντικό θέμα της χρονιάς, τον προϋπολογισμό του Δήμου 2018. Ώρα συνεδρίασης; 12:00!
Μη μου πείτε, εξαιρετική επιλογή ώρας συνεδριάσεων και εντελώς "τυχαία"! Όχι ότι επιδιώκει η δημοτική αρχή να βρεθούν στο δημαρχείο όσο το δυνατό λιγότεροι δημοτικοί σύμβουλοι και δημότες και να περάσουν τα θέματα "στα σβηστά". Δευτέρα, πρωί, με τις υποχρεώσεις που έχει ο καθένας, είναι ο καταλληλότερος χρόνος για συνεδριάσεις.....
Πέραν του ότι ποτέ δεν έχουν γίνει συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου πρωινές ώρες, σημειώνεται πως στον Πρότυπο Κανονισμό Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου, άρθρο 3, "Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου", σημείο 6, ορίζεται: "Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου διεξάγονται, εκτός εξαιρέσεων, κατά τις απογευματινές έως βραδινές ώρες"....

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 5402878899221949592

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item