Γαϊτάνης: Ανέκδοτο η πολιτική βούληση για νέο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου

Ως ένα από τα πιο σύντομα κυβερνητικά ανέκδοτα χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Λάζαρος Γαϊτάνης, την πολλάκις ...Ως ένα από τα πιο σύντομα κυβερνητικά ανέκδοτα χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Λάζαρος Γαϊτάνης, την πολλάκις εκφρασμένη πολιτική βούληση της κυβέρνησης για την κατασκευή νέου Δικαστικού Μεγάρου.
Όπως επισημαίνει, “μέχρι σήμερα δύο κατά σειρά Υπουργοί Δικαιοσύνης έκαναν λόγο για πολιτική βούληση της Κυβέρνησης σχετικά με την κατασκευή  στον Βόλο νέου Δικαστικού Μεγάρου. Ο πρώτος από αυτούς, ο κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, περιορίστηκε στη σύσταση, τον Ιούνιο του 2016, μιας άτυπης επιτροπής εργασίας.
Ο δεύτερος, ο κ. Σταύρος Κοντονής, περιορίστηκε  στη διατύπωση εντολής, τον Ιούνιο του 2017, προς τις «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» προκειμένου στελέχη της να έλθουν στον Βόλο να επιλέξουν το καταλληλότερο  από τα 3 δωρεάν, υπό προϋποθέσεις, οικόπεδα.
Αδυνατώντας όμως ο τελευταίος, όπως επί πέντε μήνες αποδείχτηκε, να επιβάλει την έλευσή  τους στον Βόλο. Παραβλέποντας ο ίδιος ότι η υποστελέχωση της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», μετά τη μετάταξη μεγάλου μέρους του προσωπικού τους σε άλλες υπηρεσίες, θα είναι το επόμενο προς τα πίσω όμως βήμα.
Άραγε μετά την εξέλιξη αυτή θα επαναλάβει ο κ. Υπουργός Δικαιοσύνης τα περί πολιτικής βούλησης, θυμίζοντας τον ψεύτη βοσκό; Πολύ αμφιβάλουμε. Το σχόλιό μας πάντως διαχρονικά δεν μπορεί παρά να είναι :Πολιτική βούληση για κατασκευή νέου Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο; Ένα από τα πιο σύντομα κυβερνητικά ανέκδοτα”.

Related

Sticky 683909063974392937

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item