Γραμμικό πάρκο θα γίνουν Καραμπατζάκη και Ζάχου! - Δείτε τις εικόνες

"Στον αέρα" βρίσκονται οι αντιδράσεις των κατοίκων της οδού Καραμπατζάκη που εδώ και τρεις ημέρες έχουν σταματήσει τις εργασίε...


"Στον αέρα" βρίσκονται οι αντιδράσεις των κατοίκων της οδού Καραμπατζάκη που εδώ και τρεις ημέρες έχουν σταματήσει τις εργασίες ανάπλασης των δρόμων.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το TheNewspaper.gr, ο Δήμος Βόλου, μόνο περιφερειακό δρόμο ταχείας κυκλοφορίας δεν σχεδιάζει στο σημείο, όπως φημολογούνταν από διάφορους κύκλους τελευταία.
Αντιθέτως, σύμφωνα με τη μελέτη και τον σχεδιασμό που βλέπετε σε φωτορεαλιστικά σχέδια πρόκειται να δημιουργηθεί ένα ζεύγος οδών ήπιας κυκλοφορίας στους παρόχθιους δρόμους, ως ένα γραμμικό πάρκο!
Οι αναπλάσεις περιλαμβάνουν και για τις δύο οδούς πεζοδρόμιο με δέντρα και κηπάρια, παγκάκια για την ξεκούραση των πολιτών, ακριβώς δίπλα ποδηλατόδρομο, εσοχές για στάθμευση οχημάτων στην απέναντι πλευρά του δρόμου και μία λωρίδα κυκλοφορίας μονής κατεύθυνσης με μέγιστη ταχύτητα τα 30χλμ / ώρα.
"Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που θα αλλάξει τη φυσιογνωμία της περιοχής και θα την αναβαθμίσει", τονίζει σε δήλωσή του στο TheNewspaper.gr ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βόλου Θανάσης Σταυρίδης, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες έγινε στόχος 50 -60 διαδηλωτών που βρέθηκαν στο σημείο για να εμποδίσουν το έργο.
Μάλιστα ο κ. Σταυρίδης τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το πρόγραμμα LIFE, αντιθέτως αναβαθμίζεται, αφού πολλαπλασιάζεται η παρέμβαση.
Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον ASTRA ο αντιδήμαρχος δεσμεύθηκε για κάθε δέντρο που θα μεταφυτεύεται από τη μέση της οδού Καραμπατζάκη (μεταξύ Αναπαύσεως και Λ. Ειρήνης) θα φυτεύονται άλλα πέντε!
"Αν μεταφέρουμε 12 δέντρα δηλαδή, θα φυτέψουμε 60 καινούργια  μεγάλα δέντρα" τόνισε.
Όλα αυτά άλλωστε θα συζητηθούν αύριο στο Δημαρχείο Βόλου στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει η δημοτική αρχή με σκοπό να ενημερώσει κατοίκους και ενδιαφερόμενους.

Δείτε τις εικόνες: 


Related

Sticky 396413147565241659

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item