Θάνος Θεοδώρου: "Γιατί βγήκα εκτός εαυτού στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού"

Συνομιλώντας σήμερα με τους πολίτες στην οδό Καραμπατζάκη, ο ασκών χρέη δημάρχου Βόλου Θάνος Θεοδώρου έδωσε την δική του απάντηση για τα...


Συνομιλώντας σήμερα με τους πολίτες στην οδό Καραμπατζάκη, ο ασκών χρέη δημάρχου Βόλου Θάνος Θεοδώρου έδωσε την δική του απάντηση για τα όσα συνέβησαν χθες στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Ο νεαρός αντιδήμαρχος, όπως είδατε στα στιγμιότυπα του TheNewspaper.gr φάνηκε εκτός ελέγχου σε σημείο να τα βάζει με τον Υποδιοικητή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασίλη Μαρκογιαννάκη.
Ο κ. Θεοδώρου αποκάλυψε ότι ο Αστυνομικός τον αποκάλεσε "αλήτη", ενώ αργότερα εξύβρισε το παιδί του.
Σε δήλωση που έκανε λίγο αργότερα επεσήμανε:
"Εξαιρετικό προσόν η ψυχραιμία. Μεγάλη αρετή η αυτοσυγκράτηση. Αλλά υπέρτατη όλων η τιμή και η αξιοπρέπεια. Και όταν αυτές θίγονται βάναυσα, και μάλιστα από αποτυχημένους λειτουργούς του Δημοσίου (δεν είναι δα απώτερο παρελθόν ο Μάιος) οφείλεις να αντιδράς και να βάζεις στη θέση του κάθε ανάξιο που τολμά να θίξει την προσωπικότητά, αλλά και την οικογένειά σου. 
Ελπίζω με τις λίγες αυτές γραμμές να καταλαβαίνετε γιατί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό δεν είδατε τον καθημερινό Θάνο, που όλοι γνωρίζετε. Δεν θέλω, δημοσίως, τουλάχιστον να δώσω άλλη συνέχεια. Αυτή θα δοθεί όπου δει. Ανεξαρτήτως της στολής και των διακριτικών που ο καθένας φέρει. 
Είναι ορισμένα πράγματα στη ζωή που δεν απονέμονται, αλλά κατακτώνται. Και γι' αυτό είναι αδιαπραγμάτευτα."

Related

ΒΟΛΟΣ 4484132863399071256

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item