Ρεκόρ παραγγελιών του νέου iPhone X στον Βόλο

Ρεκόρ παραγγελιών σημειώνει το iPhone X στην Ελλάδα, και φυσικά η Μαγνησία και ο Βόλος δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση.  Το νέο μ...


Ρεκόρ παραγγελιών σημειώνει το iPhone X στην Ελλάδα, και φυσικά η Μαγνησία και ο Βόλος δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. 
Το νέο μοντέλο της Apple, η τιμή του οποίου ξεκινά από τα 1.200 €, έχει ξεσηκώσει και τους Βολιώτες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr οι παραγγελίες στα καταστήματα της πόλης του Βόλου (Κωτσόβολος, Public, Wind, Vodafone, Cosmote) ξεπερνούν τις 450 στις μεγάλες κυρίως αλυσίδες, ενώ μικρότερη είναι η κίνηση στα περιφερειακά καταστήματα. Πληροφορίες κάνουν λόγο για συνολική ζήτηση περισσότερων των 15.000 συσκευών iPhone X στη χώρα μας μία μέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του. 

Κύκλοι της αγοράς αναφέρουν ότι οι παραγγελίες συνεχίζουν να εισέρχονται στα συστήματα των καταστημάτων και, σε αντίθεση με ό,τι ισχύει στα δίκτυα κινητής, οι παραγγελίες αφορούν ουσιαστικά την προπώληση του κινητού. Οι παραγγελίες γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, ενώ από σήμερα πολλοί είναι εκείνοι οι βολιώτες που θα κρατήσουν το πολυπόθητο κινητό τηλέφωνο στα χέρια τους!


Related

Sticky 2840880386515817396

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item