Το LURPAK μαγειρεύει στον Βόλο!

Ζούμε σε μια χώρα που λατρεύει το καλό φαγητό και την μαγειρική. Με τα μοναδικά υλικά που βγάζει ο τόπος μας και συνταγές που κρατάνε χρόνια...Ζούμε σε μια χώρα που λατρεύει το καλό φαγητό και την μαγειρική. Με τα μοναδικά υλικά που βγάζει ο τόπος μας και συνταγές που κρατάνε χρόνια, η Ελληνική κουζίνα είναι πρώτα στην καρδιά μας και μετά στην κατσαρόλα μας!

Αλλά το καλό φαγητό δεν είναι μόνο αυτό. Είναι η αγάπη που βάζουμε κάθε μέρα στο σπιτικό μας τραπέζι και το πάθος για μια μαγειρική που μπορεί να γίνει ακόμα πιο απολαυστική με τον πιο απλό τρόποΜε μια κουταλιά Lurpak!

Γι’ αυτό και γυρίζουμε όλη την Ελλάδα μαγειρεύοντας σε σπίτια καθημερινές συνταγές προσθέτοντας την επιπλέον νοστιμιά που μόνο το Lurpak μπορεί να χαρίσει στα φαγητά ή τα γλυκά.

Μαζί με τους δύο από τους αγαπημένους σεφ της Ελλάδας τον Στέλιο Παρλιάρο και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, το Lurpak έρχεται τώρα στο Βόλο για να μαγειρέψει παρέα με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς. Το πάθος για καλό φαγητό!

Γιατί μια κουταλιά Lurpak, είναι αρκετή για να μεταμορφώσει το καθημερινό μας φαγητό σε μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης!

Και για να απολαύσουμε όλοι μαζί τη μοναδική γεύση, το Lurpak έρχεται τώρα στο Βόλο φέρνοντας μοναδικές προσφορές και απίθανες εκπλήξεις! Βρείτε τις σήμερα!

Related

ΒΟΛΟΣ 2594251644451528464

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item