"Πράσινο φως" για το parking στη Φιλελλήνων την ερχόμενη εβδομάδα

Διεθνής δημόσιος διαγωνισμός πρόκειται να προκηρυχθεί την ερχόμενη εβδομάδα για την συνέχεια κατασκευής του σταθμού στάθμευσης της οδο...


Διεθνής δημόσιος διαγωνισμός πρόκειται να προκηρυχθεί την ερχόμενη εβδομάδα για την συνέχεια κατασκευής του σταθμού στάθμευσης της οδού Φιλελλήνων με Δημητριάδος στον Βόλο, ύστερα από πολλές άκαρπες προσπάθειες και αρκετά χρόνια που το έργο "καρκινοβατεί" αδυνατώντας να δώσει "ανάσα" στο πρόβλημα στάθμευσης του κέντρου της πόλης.
Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από τα ταμεία του Δήμου Βόλου, ενώ ο νέος ανάδοχος θα έχει προθεσμία ολοκλήρωσεις ένα έτος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr.
Η εγκεκριμένη μελέτη προβλέπει την κατασκευή του πολυώροφου σταθμού αυτοκινήτων ο οποίος αποτελείται από ισόγειο, έξι ορόφους, δώμα και επτά υπόγεια.  
Η δυναμικότητα του κτιρίου σε θέσεις στάθμευσης είναι 252 θέσεις και διανέμονται ως εξής: 20 θέσεις στο πρώτο υπόγειο και από 22 θέσεις στα υπόλοιπα έξι υπόγεια, 4 στο ισόγειο, 3 στον πρώτο όροφο και από 19 στους υπόλοιπους πέντε ορόφους.
Ο πολυώροφος Σταθμός Αυτοκινήτων είναι στεγασμένος, δημοσίας χρήσεως και θα λειτουργεί με αυτοεξυπηρέτηση. Η είσοδος-έξοδος του σταθμού θα γίνεται από την οδό Φιλελλήνων.

Related

Sticky 6653603763784912260

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item