Εμπαιγμό από τη δημοτική αρχή Βόλου καταγγέλει η Επιτροπή Αγώνα κατά της καύσης RDF

Για την ερχόμενη Δευτέρα στις 11.00 το πρωί ορίστηκε η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου για το θέμα της καύσης RDF από...


Για την ερχόμενη Δευτέρα στις 11.00 το πρωί ορίστηκε η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου για το θέμα της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ, αλλά και της δημιουργίας εργοστασίου παραγωγής SRF.
Η Επιτροπή αγώνα κατά της καύσης, που με αίτημά της είχε ζητήσει τη σύγκληση ειδικής συνεδρίασης του ανωτάτου οργάνου για την πόλη, καταγγέλει τη δημοτική αρχή για εμπαιγμό αναφέορντας:
Μετά από δύο απανωτές και επεισοδιακές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, ύστερα από δύο άδικες συλλήψεις μελών της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών επειδή ζήτησαν το λόγο και κατόπιν μίας αξιομνημόνευτης αφύπνισης και ενεργοποίησης των πολιτών του Βόλου που διεκδίκησαν το βασικό τους δικαίωμα για έκφραση γνώμης, η Δημοτική Αρχή Βόλου υποχώρησε και δήλωσε ότι θα συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο με κύρια θέματα:
  1. Την καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ
  2. Την αναθεώρηση της απόφασης του Δήμου Βόλου για δημιουργία μονάδας παραγωγής SRF στον ΧΥΤΑ του Δήμου Βόλου.
Βέβαια κανείς δεν πίστεψε στα λεγόμενα της Δημοτικής Αρχής ότι ενδιαφέρεται για το σημαντικό θέμα της αέριας ρύπανσης στην πόλη μας και ειδικά για την καύση σκουπιδιών. Ως επιτροπή πολιτών ήμασταν βέβαιοι ότι θα υπάρξει προσπάθεια απαξίωσης. Και ιδού.
To Δημοτικό Συμβούλιο για αυτά τα σημαντικά θέματα ορίστηκε για τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί, που οι περισσότεροι θα είμαστε στις εργασίες μας! Αν είναι δυνατόν. Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. 

Τη δημοκρατία και το διάλογο καταλαβαίνουμε ότι τη γράφετε στα παλαιότερα υποδήματά σας. Ξεκινάμε να αντιλαμβανόμαστε τι παίζεται πίσω από την πλάτη μας και τι έχετε συμφωνήσει με την ΑΓΕΤ. Οι πολίτες όμως δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια. Τα κέρδη σας δεν είναι πάνω από την υγεία μας.

Related

ΒΟΛΟΣ 446429981010704249

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item