Επιτροπή Πολιτών κατά του RDF: Δεν εφησυχάζουμε...

"Η υποχώρηση της Δημοτικής Αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάζει τους πολίτες του ...


"Η υποχώρηση της Δημοτικής Αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάζει τους πολίτες του Βόλου. Αντίθετα πρέπει να μας ανησυχεί το γεγονός ότι την ίδια ώρα που ορίστηκε το πρωί της Δευτέρας Δημοτικό Συμβούλιο, ύπουλα προσπάθησαν να αποψιλώσουν τα δέντρα στην οδό Καραμπατζάκη" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα κατά της καύσης RDF και συνεχίζει: "Τα σκουπίδια εξακολουθούν να καίγονται από την ΑΓΕΤ δίπλα στα σπίτια μας. Συνολικά 200.000 τόνοι σκουπιδιών αμφιβόλου προελεύσεως θα καίγονται στους μη συμβατούς κλιβάνους της τσιμεντοβιομηχανίας.  Άλλοι 60.000 τόνοι λυματολάσπης και υλικά που θα παράξουν διοξίνες και φουράνια σύμφωνα με την αδειοδότηση θα καούν ετησίως. Πρέπει να το σταματήσουμε άμεσα.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα Υπουργείο Περιβάλλοντος που κωφεύει στις διαμαρτυρίες των πολιτών και των φορέων και έναν Δήμο που τηρεί μία στάση Πόντιου Πιλάτου στο έγκλημα που επιτελείται.

Καλούνται όλοι οι πολίτες του Βόλου σήμερα Τετάρτη 22-11-2017 στις 20:30 στη Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (είσοδος από Ιάσονος) για να συζητήσουμε για τις μελλοντικές μας κινήσεις."

Related

ΒΟΛΟΣ 4375024700558822105

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item