Συγκέντρωση στο Δημαρχείο για την καύση SRF

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ καλεί όλους τους πολίτες του Βόλου σήμερα στις 18:00 στο Δημαρχείο πρ...
Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ καλεί όλους τους πολίτες του Βόλου σήμερα στις 18:00 στο Δημαρχείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και να κατατεθεί αίτημα για ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με κύριο θέμα την καύση των σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και τη δημιουργία μονάδας παραγωγής SRFστο ΧΥΤΑ Βόλου. 

Σε ανακοίνωση της η Επιτροπή αναφέρει: 

Θεωρούμε επικίνδυνη για το περιβάλλον και την υγεία των πολιτών την καύση πλαστικών, λυματολάσπης, μοριοσανίδων και άλλων αποβλήτων από τους μη συμβατούς κλιβάνους μιας βιομηχανίας που βρίσκεται μέσα στο Δήμο Βόλου. Η ατμόσφαιρα της πόλης μας είναι ήδη επιβαρυμένη και θα επιβαρυνθεί μελλοντικά με επικίνδυνες ουσίες από την καύση πλαστικών.

Το περιβάλλον δεν μας ανήκει. Το δανειστήκαμε από τις επόμενες γενιές και έχουμε βάσιμους λόγους να λέμε όχι στην καύση στερεών αποβλήτων και ναι στην ανακύκλωση. Αρνούμαστε πολύτιμοι οικονομικοί πόροι του Δήμου μας να αξιοποιηθούν στη δημιουργία μονάδας SRF. Οραματιζόμαστε μία πόλη που θα επαναχρησιμοποιεί, θα κομποστοποιεί και θα ανακυκλώνει το μεγαλύτερο μέρος των απορριμμάτων. Λέμε ναι στη βιώσιμη ανάπτυξη και όχι στην ανάπτυξη με κάθε τίμημα.

Related

ΒΟΛΟΣ 2599528702252462817

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item