12χρονος έπεσε στο κενό από την ταράτσα στον Βόλο

Σοβαρά τραυματισμένο , αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου  ένα 12χρονο αγοράκι ΑμεΑ, Αλβανικής καταγωγής, που χθες...


Σοβαρά τραυματισμένο , αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου  ένα 12χρονο αγοράκι ΑμεΑ, Αλβανικής καταγωγής, που χθες στις 12:30 το μεσημέρι έπεσε στο δρόμο από την ταράτσα μιας διώροφης κατοικίας στο κέντρο του Βόλου.
Περίοικοι το είδαν να κρέμεται από μία κολώνα της ταράτσας, κάτι φάνηκε να είπε και στη συνέχεια άφησε τον ευατό του να πέσει στο κενό χωρίς κάποιος να προλάβει να αντιδράσει. Κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση κυρίως στα πόδια και στο πρόσωπο, ενώ θα χρειαστούν και άλλες γναθοχειρουργικές επεμβάσεις, όπως ανέφεραν γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου.
Η κατάσταση της υγείας του πάντως δεν εμπνέει πλέον ανησυχία ενώ το παρακολουθεί και παιδοψυχίατρος. Ο 12χρονος είναι παιδί φτωχής οικογένειας και ζει με τη μητέρα του που προσπαθεί να ανταπεξέλθει, ενώ ο πατέρας του έχει πεθάνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί είχε αποπειραθεί και στις 6 Δεκεμβρίου να πέσει από την ταράτσα, και τότε αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, το είχε προλάβει και το είχε σώσει πριν πέσει στο κενό.

Related

Sticky 2913455422940997865

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item