Το 5άστερο ξενοδοχείο στην Αίγυπτο που οι τουρίστες φεύγουν… άρρωστοι

Περισσότεροι από 100 παραθεριστές μήνυσαν ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Αίγυπτο, λόγω της κακής υγιεινής. Συγκεκριμένα, μία οικογ...


Περισσότεροι από 100 παραθεριστές μήνυσαν ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Αίγυπτο, λόγω της κακής υγιεινής.
Συγκεκριμένα, μία οικογένεια ανέφερε πως οι διακοπές της στο Jaz Aquaviva Resort καταστράφηκαν εντελώς μετά από δηλητηρίαση στο στομάχι, ενώ την ίδια στιγμή λέγεται πως ο σεφ της κουζίνας έκανε όλες τις δουλειές φορώντας τα ίδια γάντια.
Στομαχικές διαταραχές έπαθε και ένα ζευγάρι που έκανε εκεί το ταξίδι του μέλιτος, το οποίο μετά από τις καταστροφικές τους διακοπές κατέθεσε αγωγή κατά του υπεύθυνου του πολυτελούς ξενοδοχείου.
Τα προβλήματα δεν περιορίστηκαν μόνο στην κουζίνα και την πισίνα που ήταν γεμάτη απόβλητα, καθώς κάποιοι άλλοι επισκέπτες ανέφεραν πως το δωμάτιο τους ήταν τόσο άβολο και βρώμικο με αποτέλεσμα όχι μόνο να αρρωστήσουν, αλλά και να αναγκαστούν να περάσουν τις διακοπές τους εκεί, καθώς είχαν ήδη πληρώσει την διαμονή.
«Υπήρχαν τρίχες σε όλες τις γωνίες του δωματίου μας, ενώ το μπάνιο ήταν τόσο βρώμικο που βρήκαμε ακόμη και ούρα στο πάτωμα», ανέφερε η Τζέσικα που είχε την κακή τύχη να επισκεφτεί το ξενοδοχείο.

Related

ΚΟΣΜΟΣ 8937825959473745022

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item