5η Χριστουγεννιάτικη γιορτή κοινωνικής αλληλεγγύης στο Βελεστίνο

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε χθες βράδυ το Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου για να παρακολουθήσει την 5η Χριστουγεννιάτικη γιορτή κοινωνικής αλλ...


Πλήθος κόσμου κατέκλυσε χθες βράδυ το Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου για να παρακολουθήσει την 5η Χριστουγεννιάτικη γιορτή κοινωνικής αλληλεγγύης, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ρήγα Φεραίου. Την εκδήλωση οργάνωσαν 20 πολιτιστικοί και κοινωνικοί φορείς με τη στήριξη του δήμου.
Ήταν  μια ζεστή, όμορφη και συγκινητική βραδιά κατά την οποία παρουσιάστηκαν δρώμενα- κάλαντα και χοροί από όλη την Ελλάδα. 
Ευχές για καλές και χαρούμενες γιορτές απηύθυναν στην έναρξη της εκδήλωσης ο δήμαρχος Δημήτρης  Νασίκας, ο αντιδήμαρχος  Νικ. Πρίντζος  και ο συντονιστής της εκδήλωσης Γιάννης Λουλούδης. 
Η  εκδήλωση άρχισε με το  «ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑ ΑΡΧΟΝΤΕΣ» που τραγούδησαν οι Παιδικές Χορωδίες της «ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ» Ριζομύλου και των Περιβολιωτών Βελεστίνου.  Ακολούθησαν δρώμενα και χοροί από τους Συλλόγους Μικρασιατών , Περιβολιωτών και Αγίου Αθανασίου Βελεστίνου, της ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ Ριζομύλου, του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Στεφανοβικείου, του ΗΤΑΥΡΟΥ Καναλίων, του Συλλόγου ΑΕΡΙΝΟΥ και του Συλλόγου ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.
Στο τέλος με το «ΑΡΧΙΜΗΝΙΑ Κ΄ΑΡΧΗ ΧΡΟΝΙΑ» εμφανίστηκε και ο Άγιος Βασίλης μοιράζοντας δωράκια και γλυκά στα παιδιά.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2288637513796278136

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item