9ο τουρνουά υποδομής BCVOLOS

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας για την νέα αγων...Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου γυμνασίου Νέας Ιωνίας Βόλου που γυμνάζονται τα τμηματά μας.
         Τα τμήματα Μίνι (2)-Προμίνι-Ακαδημία(1)-Ακαδημία(2)-Ακαδημία(3)       και οι νέες εγγραφές ..θα πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο του     1ου  γυμνασίου Νέας Ιωνίας Βόλου  ..( στις 6:30 το απόγευμα ) για την ενημέρωση το προπονητικό πρόγραμμά της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Στην πρώτη συγκέντρωση θα είναι παρόν το προπονητικό τιμ και ο τεχνικός Δ/ντης κ. Καρακατσούνης Ιωάννης μαζί με τον υπεύθυνο Υποδομής κ. Καρακατσούνη  Κων/νο θ’αναλύσουν  τους στόχους για την νέα αγωνιστική χρονιά, επίσης και  οι προπονητές κ. κ. Μάνος Αντώνης και Καραγιώργος Δημήτρης θα παρουσιαστούν από την ομάδα στα τμήματα που θα είναι υπεύθυνοι και θα προπονούν .
Όλοι μαζί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου  Νέας Ιωνίας για μια νέα αγωνιστική και μπασκετική χρονιά …!!!
B.C.VOLOS-PLAY WITH “PASSION”


Οι εγγραφές σ’ όλα τα τμήματα άρχισαν < ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ > έλα στην ομάδα που άλλαξε τα δεδομένα στο Βολιώτικο μπάσκετ από το 2007 μέχρι και σήμερα το δείχνουν τα αποτελέσματα εντός και εκτός γηπέδων ..έλα να γνωρίσεις το μπάσκετ μέσα από άλλη φιλοσοφία και νοοτροπία μακριά από τα κατεστημένα και τα τυποποιημένα ..

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 3434663697683952828

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item