Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ από τον ASTRA

Η ομάδα bc Volos σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου , το κανάλι ΑSTRA και τα σπίτια Γαλήνης του Χριστού της Ιεράς Μητρόπ...


Η ομάδα bc Volos σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου , το κανάλι ΑSTRA και τα σπίτια Γαλήνης του Χριστού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος διοργανώνει ΦΙΛΑΝΦΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 στο κλ. γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος στις 4μ.μ.-6μ.μ. για την συγκομιδή τροφίμων για τις άπορες οικογένειες της Πόλης μας και όχι μόνο ,το παιχνίδι θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το ΑSTRA TV .
Tρόφιμα μπορείτε να φέρνετε στο κλειστό του 1ου γυμνασίου Νέας Ιωνίας έως την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου από τις 6μμ.-10μ.μ. και την ημέρα του αγώνα από τις 3μ.μ.- 6μ.μ. στο κλ. γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος
 (τηλ. επικοινωνίας: 6987048486 και 6946284232 ) .
Η χρονιά θα κλείσει για την ομάδα μας με το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ανδρικής μας ομάδας και ομάδας γονέων που εκδήλωσαν την επιθυμία να αγωνιστούν …
Πιστεύουμε στην βοήθεια όλων ώστα να δώσουμε χαμόγελα στους συναθρώπους μας που τοα έχουν ανάγκη …

Στην ομάδα παλαιμάχων έχουν δηλώσει συμμετοχή οι παρακάτω παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον χώρο του μπάσκετ  σε μεγάλες αλλά και μικρές κατηγορίες ..
Τσουρέλης-Αυγερινός-Γαλανάκης-Γιαννίκος-Καπουρνιώτης-Βλιώρας--Πρέκας-Βόντζος-Λιαδέλης-Ασπρούδης-Καραγιώργος Δ-Ζαχαρίου-ΚαρακατσούνησΙ-Κ –Καραισκός-Λαλάκης-Γκόλαντας-Ανάγνου-Μωραίτης Κ-ΣιδηρόπουλοσΚ-Κατσαφούρης-Δεληκούρας-Κουραμάς-Αντωνοπουλος Δ-Φουρτούνας Κ-Μαιμάνης(Τρίκαλα) –Κουτίνας – Κανούλης –Αθανασιαδης-Ευαγγελινός-Παναγιώτου-Τσιτσιγιάννης-Κουραμάς- Λαλάκης-Γκόλαντας- Αντωνοπουλος Δ-Τζήμας-Πατάκης-Γουμενόπουλος ( Λάρισα)- Αδαμοπουλος Ιερεμίας (Αθήνα)
Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν παλήα ονόματα που δόξασαν την Βολιώτικη διαιτησία όπως και στην γραμματεία θα είναι μέλη του ΣΚΚΜ..
Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τα σπίτια γαλήνης Χριστού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος , το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου για την άψογη συνεργασία  και το τηλεοπτικό κανάλι ΑSTRA TV που πάντα είναι δίπλα μας σε όλες τις εκδηλώσεις μας .
Σας καλούμε όλους να στηρίξετε το φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι για να μπορέσουμε να βοηθ’ησουμε αλλά και να δώσουμε χαμόγελα στους συναθρώπους μας που το έχουν ανάγκη ..
ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΑΓΚΛΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ:28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ..

B.C.VOLOS ..
FB(bcvolos) MAIL:ikarakatsounis@yahoo.gr
SITE:basketaballclubvolos.simplesite.com

Τηλ.Επικοινωνιας:6987048486-6946284232-6973881647

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 2791107696822508027

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item