Εξώδικο της BEAT στον Θύμιο Λυμπερόπουλο

Εξώδικο στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί και πρόεδρο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) Θύμιο Λυ...


Εξώδικο στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί και πρόεδρο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) Θύμιο Λυμπερόπουλο απέστειλε η ΒΕΑΤ ζητώντας να σταματήσει τη «διασπορά ψευδών, ανυπόστατων και υβριστικών ισχυρισμών για την εταιρεία».
Όπως τονίζει ο CEO της ΒEAT, Νίκος Δρανδάκης: «Στην ΒEAT, για ένα μεγάλο διάστημα, προσπαθήσαμε να εστιάσουμε την καθημερινότητά μας στο αύριο που χτίζουμε και όχι στο χθες το οποίο μας προκαλούσε καθημερινά, με ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις.
Πρόσφατα διαπιστώσαμε ότι φτάσαμε στο σημείο που η ανοχή μας μπορεί να εκλαμβανόταν ως αδυναμία. Και πήραμε την απόφαση να δράσουμε. Η ΒEAT ήταν πάντα υπόδειγμα -όχι μόνο καινοτομίας και εξωστρέφειας, αλλά και υπόδειγμα νομιμότητας.
Για τον λόγο αυτό, δεν θα ανεχθούμε τα ψέματα και τη λασπολογία, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Είναι κάτι που μας ζήτησαν έντονα οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και η αγορά μας. Ευτυχώς, ζούμε σε μια κοινωνία που λειτουργεί με βάση κανόνες, και κάτω από ένα κράτος Δικαίου. Η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο και εκεί καταφεύγουμε, ζητώντας αποκατάσταση της αλήθειας και προστασία από τους συκοφάντες, για να μπει οριστικά τέλος στους ανυπόστατους και υβριστικούς ισχυρισμούς τους.
Παράλληλα, θα προστατεύσουμε το εργασιακό μας περιβάλλον, για να μείνει αφοσιωμένο στην παραγωγή ακόμα περισσότερης καινοτομίας, τεχνολογίας και δημιουργίας θέσεων εργασίας στη χώρα μας».

Η απάντηση του Θύμιου Λυμπερόπουλου

Από την πλευρά του σε ανακοίνωσή του ο Θύμιος Λυμπερόπουλος γράφει ότι: «Η καινοτομία στέλνει εξώδικα».
Όπως σημειώνει: «"Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι" λέει μια σοφή ελληνική παροιμία, που προφανώς αγνοεί η γερμανική εταιρία ΒEAT και ο εν Ελλάδι εκπρόσωπός της Νίκος Δρανδάκης. Με μια σειρά από εξώδικες διαμαρτυρίες που απέστειλε σήμερα στα γραφεία του ΣΑΤΑ μας κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση και προφανώς έχει την εντύπωση ότι μας κατατρόμαξε.
Τον πληροφορούμε λοιπόν, ότι δεν φοβόμαστε ούτε τους πολιτικούς προστάτες της ΒEAT, ούτε την οικονομική της επιφάνεια, ούτε τον δρόμο της δικαιοσύνης στην οποία έχουμε ήδη προσφύγει καταγγέλλοντας και την ΒEAT και την Uber για τις πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού που έχουν υιοθετήσει.
Όσο για το υπόδειγμα νομιμότητας (έτσι αποκαλεί την εταιρία ο κ. Δρανδάκης) τον παραπέμπουμε σε πρόσφατες δηλώσεις υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης, οι οποίες συμπίπτουν απόλυτα με τις καταγγελίες που έχει καταθέσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και για τις οποίες διαμαρτύρεται σήμερα η ΒEAT. Προφανώς αύριο θα παραλάβει το δικό του εξώδικο και ο κ. Σπίρτζης, ίσως και ο κ. Τσίπρας.
Γιατί είπαμε. Πάνω από όλα η καινοτομία…»

Related

ΕΛΛΑΔΑ 2113465772433725335

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item