Κάλεσμα για την απεργία της Πέμπτης από το Σωματείο Εργαζομένων στην ΑΓΕΤ

Ομόφωνη απόφαση για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, του ΕΚΒ και της Ομοσπονδίας Τσιμέντου, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, έλαβε το Σω...


Ομόφωνη απόφαση για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, του ΕΚΒ και της Ομοσπονδίας Τσιμέντου, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, έλαβε το Σωματείο Εργαζομένων στην ΑΓΕΤ, που καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν βροντερό παρόν με πολλούς αποδέκτες, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «να στείλουμε ένα ξεκάθαρο πολιτικό και κοινωνικό μήνυμα στην Κυβέρνηση, στους Δανειστές, αλλά και στους Εργοδότες, να αντιληφθούν ότι η συνέχιση των προκλήσεων απέναντι στους εργαζόμενους, τα συνεχή μέτωπα που ανοίγουν δεν μας πτοούν, δεν μας λυγίζουν, αλλά αντιθέτως μας χαλυβδώνουν, μας δυναμώνουν, μας οργίζουν, μας κάνουν πιο δυνατούς πιο αγωνιστικούς. Η ελπίδα και η ανάπτυξη δεν έρχονται με την κατεδάφιση της κοινωνίας, αντιθέτως έρχονται μαζί με μια κοινωνία όρθια με ανθρώπους δυνατούς και όχι εξαθλιωμένους»
Τέλος, καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση του Ε.Κ.Β. που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Ελευθερίας.

Related

ΒΟΛΟΣ 5380445676025195105

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item